Çözüldü Redmi Note 8 Güvenlik sürekli durduruluyor hatası

RedmiNote8baby

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10 QKQ1.200114.002
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaş telefonum redmi note 8 bugün fenerbahçenin maçını izlemiştim kaçak bi siteden, maçtan önce yoktu. Maç bitince o hatayı vermeye başladı lütfen yardım edermisiniz?

Çözüm
Kardeşim bende de aynısı oldu ben kendim bir şey yaptım gitti bak önce o hatayı kapat sürekli geliyordu bende kapat hep sonra güvenlik uygulaması var onun üstüne basılı tutup uygulama bilgisine girebilirsen verilerini temizle uygulamanın tüm verilerini temizle gidiyor bende bayadır gelmedi bende daha yeni yaptım istersen bi dene

hssynkrky

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
0
Kardeşim bende de aynısı oldu ben kendim bir şey yaptım gitti bak önce o hatayı kapat sürekli geliyordu bende kapat hep sonra güvenlik uygulaması var onun üstüne basılı tutup uygulama bilgisine girebilirsen verilerini temizle uygulamanın tüm verilerini temizle gidiyor bende bayadır gelmedi bende daha yeni yaptım istersen bi dene

Oyla: Çözüm

RedmiNote8baby

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi valla allah razı olsun yaptım oldu valla bıkmıştım artık sağolasın reis

Oyla:
Üst Alt