Yardım Redmi note 8 güç tuşu hassasiyet

Miray Günce

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miray Günce
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 12.0.4
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. Telefonum redmi note8 bugün geçen hafta gelen güncellemeyi yaptım sonrasinda telefonum kendi kendine açılıp kapandı. Biraz baktim güç tuşu hassasiyeti sanırım sorunu. Nasıl düzeltebilirim?

Erzadem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Xaiomi
Konular
5
Merhaba. Telefonum redmi note8 bugün geçen hafta gelen güncellemeyi yaptım sonrasinda telefonum kendi kendine açılıp kapandı. Biraz baktim güç tuşu hassasiyeti sanırım sorunu. Nasıl düzeltebilirim?
Redmi note 8 son güncelleme sonrası telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Açıldığında bazen birkaç kez art Arda yine kapanıp açılıyor. Kapanmadan önce ekrana kapatma tuşuna basılı tuttuğunuzda ki yeniden başlat uçak modu gibi seçeneklerin olduğu görüntü geliyor ekran kararıyor. Birkaç bu tekrardan sonra kendiliğinde kapanıp açılıyor. Özellikle son 3 gün içinde olmaya başladı güncelleme sonrası.

Oyla:

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Bende de ekran görüntüsü aldığım sırada ses kisma tuşuna basili tutmuş gibi tepki veriyor. Son güncellemede problem var sanırım.

Oyla:

Miray Günce

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miray Günce
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki bu sorun nasıl düzelecek
Açıkçası ben duzeltebildim mi emin değilim fakat güç tuşuna beş dakika kadar aralıksız elimden geldiğince sert bastım ve kendi kendine açıldı sonra da fabrika ayarlarına geri döndürdüm. 13-14 saattir aynı problemle karşılaşmadım.

Oyla:

Keremse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Keremse
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Redmi note 8 son güncelleme sonrası telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Açıldığında bazen birkaç kez art Arda yine kapanıp açılıyor. Kapanmadan önce ekrana kapatma tuşuna basılı tuttuğunuzda ki yeniden başlat uçak modu gibi seçeneklerin olduğu görüntü geliyor ekran kararıyor. Birkaç bu tekrardan sonra kendiliğinde kapanıp açılıyor. Özellikle son 3 gün içinde olmaya başladı güncelleme sonras
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sorunu yaşıyorum şu an sizin ki nasıl düzeldi ne yaptınız güncellemede yapmadım

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Genelde update sonrası format işe yarayabilir xioami update entegrasyonda başarısız yani update sonrası hatalar veriyor. Format sonrası sorun çözülüyor entegrasyon sorunlu olmasa format gerekmez ama ne yazık ki sorun olunca ilk çözüm format oluyor Data çakışması kaynaklı sorunlar çok fazla olduğu ve format atınca datalar temizlendiği için sıkıntı kalmıyor ancak data çakışması harici sorunlarda olabiliyor

Oyla:

Keremse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Keremse
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Genelde update sonrası format işe yarayabilir xioami update entegrasyonda başarısız yani update sonrası hatalar veriyor. Format sonrası sorun çözülüyor entegrasyon sorunlu olmasa format gerekmez ama ne yazık ki sorun olunca ilk çözüm format oluyor Data çakışması kaynaklı sorunlar çok fazla olduğu ve format atınca datalar temizlendiği için sıkıntı kalmıyor ancak data çakışması harici sorunlarda olabiliyor
Kusura bakmayın bu konuda bilgili değilim tam olarak format atmak nasıl oluyor fabrika ayarı mı sıfırlamalıyım

Oyla:
Üst Alt