- Adım
- İbrahimcan
- Cihazım
- REDMİ NOTE 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 63
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Eu rom 11.0.6.0 stabil
- Telefon Modeli
- Redmi Note 8
- Bootloader Kilidi
- Açık
Redmi note 8 telefonum babamın arkadaşından alındığında eu rom şeklinde geldi Bende arasıra Twrp ye girip girip duruyordum bi güncelleme dosyası vardı indirdiğim eskiden benim sürümüm eu 11.0.4.0 di telefon daha 2 haftalık olduğu için pil süresini tam analiz edemedim pil az gibi gidiyor sanki neyse twrp deki indirdiğim güncelleme dosyasını flaşlamayı kaydıracaktım tam kaydırırken en sona çektim ve durdum ama geri çektim sonra hiçbir şey yapmadım telefonu yeniden açtığımda Çok uzun süre bekledim telefon açılmadı fastboot menüsüne döndü hep fastboot menüye atıyordum sonra twrpden veriyi biçimlendirdik telefon açıldı büyük ihtimalle magisk i flaşlamadığımız için twrp ve root gittti sorunum pil süresi az gidiyor gibi geldi global roma nasıl geçebirilim imei işlemi yapılmış telefonun orjinal imeisi değil rom atarsak imei gider mi telefoncuya götürdüm 300 tl diyor işe ben eskiden samsung telefonlara çok rot attım costum rom yükledim sonra stock roma döndüm odin ile ama bu xiaomiden anlamıyorum yardim edebilirmisiniz yada rom da mı sıkıntı var bi yardımcı olabilirmisiniz?
Son düzenleme: