Soru Redmi note 8 global android 10 geldi mi

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
23
Arkadaslar bu note 8 deki arayuz takilmalari gecmiyor neler yaptim. Belki dedim android 10 yukleyince duzelir. Şimdi cihazim global ve xiaomi turkiye garantili. Garantiyi bozmadan nereden nasil yukleyebilirim android 10 u?? Lutfen yardim...

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaslar bu note 8 deki arayuz takilmalari gecmiyor neler yaptim. Belki dedim android 10 yukleyince duzelir. Şimdi cihazim global ve xiaomi turkiye garantili. Garantiyi bozmadan nereden nasil yukleyebilirim android 10 u?? Lutfen yardim...
Maalesef henüz gelmedi.Hiç bir roma,platforma gelmedi Haziran'da gelmesini bekliyoruz ancak global kullandığınız için Sonbaharı bulur size ulaşması.

Oyla:

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef henüz gelmedi.Hiç bir roma,platforma gelmedi Haziran'da gelmesini bekliyoruz ancak global kullandığınız için Sonbaharı bulur size ulaşması.
Ah keşke note 8 pro alsaydim . Pisman oldum . Umarim arayuz guncellemesi ile cihaz tiksinmeden kullanma haline gelir. Hocam tesekkur ederim .eline emegine saglik verdigin bilgi icin .

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ah keşke note 8 pro alsaydim . Pisman oldum . Umarim arayuz guncellemesi ile cihaz tiksinmeden kullanma haline gelir. Hocam tesekkur ederim .eline emegine saglik verdigin bilgi icin .
Rica ederim hocam,çok güzel bir güncelleme bekliyoruz umudunuzu yitirmeyin iyi olacaktır cihaz.

Oyla:

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam buldum çözünü. Tamamen sistem baslaticinin ve kebdi arayuzünun sebebiymiş takilmalar ve tıksırmalar. Google playden xiaomi.inc in mint launcher i indirdim kurdum. Sanırsın 90 hrz. Kullaniyorum şuan . Mukemmel akıcı ve stabil bir sekilde arayüz akiyor. Bir tek takilma yok arayuzde akiyor cihaz. 5 gundur bununla ugrasiyordum buldum. Kesinlikle bunu yaoin

Oyla:

Serdengeçti61

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
Hocam buldum çözünü. Tamamen sistem baslaticinin ve kebdi arayuzünun sebebiymiş takilmalar ve tıksırmalar. Google playden xiaomi.inc in mint launcher i indirdim kurdum. Sanırsın 90 hrz. Kullaniyorum şuan . Mukemmel akıcı ve stabil bir sekilde arayüz akiyor. Bir tek takilma yok arayuzde akiyor cihaz. 5 gundur bununla ugrasiyordum buldum. Kesinlikle bunu yaoin
Hocam teşekkürler belirgin bir farklılık oldu.

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Daha gelmedi globala gelmesi ekimi bulur port romlar mevcut ama

Oyla:
Üst Alt