Soru Redmi Note 8 Ghosting Screen Sorunu ve Mi A3

mertaslan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Selamlar.
Redmi Note 8 cihaz kullanıyorum. Cihaz 5 aylık cihaz ve 1 aydır Ghosting Screen olmaya başladı. Paneli tianma panelmiş :( Ve gece çekimi yaparken karanlıkta kamera bir türlü odaklanmıyor yani karanlıkta hiç bir türlü çekim yapamıyorum. Bu cihazı elden çıkarıp. Mi a3 alıp yoluma devam etmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla amoled ekranda böyle bir sorun yok ve kamerası sony sensör olduğu için daha başarılı olacağını düşünüyorum. 720p lcd başka cihazları incelediğimde fark gördüğüm söylemez pek amoled olacağı için note 8 den daha başaralı olur bence. Macro kamerada zaten işime yaramıyor. Miui yükleyip kullanmayı düşünüyorum. Şimdi sorularıma geleyim.
- Mi A3 mu Redmi Note 8 mi ?
- Mi A3 de kronik sorun var mı ?
- Mi A3 de miui ne kadar stabil çalışıyor ?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Ben Mi a3 elime geldi 2-3 gün test etme şansı buldum Cihaz ekranı gerçekten 720p olduğunu yansıtıyor. Pikseller resmen ben burdayım diyor tabi net baktığınızda. Ancak işlemci olarak aynılar. Kamera olarak farklılar tabi. Birde miui port rom olacağı için Ne kadar stabil çalışır orası belli değil. Bence mevcut cihazı satın huaxing panel olanını alın Genelde Hindistan üretimi note 8 de oluyor O panel birde hızlı şarj çıkacaktır kutudan 18w

Oyla:

mertaslan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9
Meslek
Öğrenci
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Mi a3 elime geldi 2-3 gün test etme şansı buldum Cihaz ekranı gerçekten 720p olduğunu yansıtıyor. Pikseller resmen ben burdayım diyor tabi net baktığınızda. Ancak işlemci olarak aynılar. Kamera olarak farklılar tabi. Birde miui port rom olacağı için Ne kadar stabil çalışır orası belli değil. Bence mevcut cihazı satın huaxing panel olanını alın Genelde Hindistan üretimi note 8 de oluyor O panel birde hızlı şarj çıkacaktır kutudan 18w
Gaziantep de yaşıyorum var mı bildiğiniz satıcı ? Cihazı açmadan ne malı olduğu anlaşılır mı ?

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Gaziantep de yaşıyorum var mı bildiğiniz satıcı ? Cihazı açmadan ne malı olduğu anlaşılır mı ?
Maalesef bildigim satici yok tabi kutusunda zaten made in india yazar sol ust kosede india no1 logosuda var

Oyla:

mertaslan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9
Meslek
Öğrenci
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef bildigim satici yok tabi kutusunda zaten made in india yazar sol ust kosede india no1 logosuda var
Teşekkürler dikkat ederim. Benim bir arkadaş da note 7 mevcut türkiye garantili almıştı. Tianma panel çıktı onunki de aynı sorun kendisinde de mevcut.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi de iphone 11, se 2020 ve xr modelleri gibi cihazlar 720p ips lcd panel kullanılıyor ama baya net ve güzel gözüküyor. Benim note 8 den kötü diyemem.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Teşekkürler dikkat ederim. Benim bir arkadaş da note 7 mevcut türkiye garantili almıştı. Tianma panel çıktı onunki de aynı sorun kendisinde de mevcut.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi de iphone 11, se 2020 ve xr modelleri gibi cihazlar 720p ips lcd panel kullanılıyor ama baya net ve güzel gözüküyor. Benim note 8 den kötü diyemem.
Doğru hocam net bakınca göze çarpıyor birde İphone malzemesi ile Xiaomi malzemesi arasında baya bir fark var hocam :)

Oyla:
Üst Alt