Soru Redmi Note 8 Eu.Stable Rom Hangi Sürüm?

falcao89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
24
Bu cihaz için stable olarak hangi sürümü kurmalıyım. Batarya ve sorunsuz kullanım açısından uzun süre değiştirmeden kullanacağım rom arıyorum. Miui 11 de batarya daha çabuk bitiyor diyenler olmuş. Miui 10 da olabilir. Önerilerinizi bekliyorum

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Ben olsaydım MIUI 11 yüklerdim

Oyla:

falcao89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben olsaydım MIUI 11 yüklerdim
Miroom kurdum birkaç uygulamada durduruldu hatası verdi. Birde alttaki sanal tuş kısmı ufak yapmışlar beğenmedim. Eskiden mi 8 lite kullanırken eu stabil rom kullanıyordum ve en memnun olduğum o romdu. Bayadır uzak kaldım xiaomilere ve hint romu diye bişey çıkmış onu da yeni gördüm şuan indiriyorum hatta denemek için :D + Edit: şarj olarak en uzun giden hangisi sizce?

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Hocam baslikta eu yazdığınız için söyledim
Miroom beta tartışmasız stabilinden daha stabil. Ben stabil Roma karşıyım. :) Ama tartışmasız miroom eudan daha uzun gidiyor şarj olarak.. Miroomda 20.3.26dan sonrasını bilmem. Şimdi eu beta 20.7.30 kullanıyorum
miui12 olarak ama miui11de dönmem an meselesi. Aylardır miui12 diye sitede kendimi parcaladim. Esprisi fazla yokmuş arayüz dışında :))) miui10 yorumu yapamayacağım çünkü miui11 ile kullanmaya başladım..
Miroom kurdum birkaç uygulamada durduruldu hatası verdi. Birde alttaki sanal tuş kısmı ufak yapmışlar beğenmedim. Eskiden mi 8 lite kullanırken eu stabil rom kullanıyordum ve en memnun olduğum o romdu. Bayadır uzak kaldım xiaomilere ve hint romu diye bişey çıkmış onu da yeni gördüm şuan indiriyorum hatta denemek için :D + Edit: şarj olarak en uzun giden hangisi sizce?

Oyla:

falcao89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam baslikta eu yazdığınız için söyledim
Miroom beta tartışmasız stabilinden daha stabil. Ben stabil Roma karşıyım. :) Ama tartışmasız miroom eudan daha uzun gidiyor şarj olarak.. Miroomda 20.3.26dan sonrasını bilmem. Şimdi eu beta 20.7.30 kullanıyorum
miui12 olarak ama miui11de dönmem an meselesi. Aylardır miui12 diye sitede kendimi parcaladim. Esprisi fazla yokmuş arayüz dışında :))) miui10 yorumu yapamayacağım çünkü miui11 ile kullanmaya başladım..
yani mi room beta 20.3.26 kur keyfine bak diyorsun.

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Forum içerisinde sizden büyükler olduğu kadar küçükler de var. Kullandığınız üslubu duzeltmenizi rica ediyorum. Özel mesajda değil genel konuşmadasiniz.
8 senedır mı kullanıyorum redmi vs bu adamlar salakmıda beta varkan stable cıkarsınlar adı ustunde beta rom stable her zaman eu romda miroomda candır beta nedir ya salakmı bu stable romu cıkaranlar betalar cıkarkı hataları gozuksun dıye derlenır toplanır hatalar duzeltılır stable cıkar ortaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size kalmış hocam. Kullanacağınız romdan beklentinize bağlı. Ben şahsi görüşümü ve kullanabildiğim kadar gördüğüm deneyimleri paylaştım sizle.
yani mi room beta 20.3.26 kur keyfine bak diyorsun.

Oyla:
Üst Alt