Soru Redmi note 8 eu rom

maylo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bayram
Cihazım
redmi note 2
Konular
14
Redmi note 8 eu beta 9.12.12 yüklü 9.12.26 güncelleme geldi twrp açıyorum dahili hafızayı görmüyor nasıl güncellerim.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Redmi note 8 eu beta 9.12.12 yüklü 9.12.26 güncelleme geldi twrp açıyorum dahili hafızayı görmüyor nasıl güncellerim.

Merhaba,

Dosyayı indirdiniz ama dahili hafıza görünmüyor, doğrumu anladım ?

Twrpyi açalım. Sol üstte install bölümüne girelim. O bölümde ne görüyorsunuz ? Sistem dosyaları görünüyorsa Sdcard yazan bölümü tıklayalım. Dahili hafızanız görünüyor olmalı

maylo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bayram
Cihazım
redmi note 2
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

Dosyayı indirdiniz ama dahili hafıza görünmüyor, doğrumu anladım ?

Twrpyi açalım. Sol üstte install bölümüne girelim. O bölümde ne görüyorsunuz ? Sistem dosyaları görünüyorsa Sdcard yazan bölümü tıklayalım. Dahili hafızanız görünüyor olmalı
Sdcard ve bütün klasörlere baktım yok zip dosyası dahili hafızanın ana dizine attım ama twrp dahili hafızada hiç birşey yok

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Aynı şekilde bu sabah Güncelleme ekranında gelen güncellemeye YÜKLE denildi
Yükleme bir kaç kez kendi kendini yeniledi, ya da yarım kaldı devam etmedi, yok gibi saydı.
Ardından telefonu kapatıp açtım ve WIFI ye yakın bir yere koyarak güncelleme için gelen eski kalıntıları sildim.
Ardından da yeniden güncelleme kontrolü yaptırdım, indirme bittiğinde de yükle denilerek gerekli güncelleme yüklendi,
Telefonu kapatıp Orangefox'u açtım, magisk dosyasını yeniden yükledim, hepsi bu kadar.

Siz olmuyorsa direkt twrp den yüklemek yerine bu şekilde güncelleme yüklemeyi deneyiniz, sonuçta da Orangefox yerine TWRP yi açarak magiski tekrar yükleyiniz.

maylo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bayram
Cihazım
redmi note 2
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı şekilde bu sabah Güncelleme ekranında gelen güncellemeye YÜKLE denildi
Yükleme bir kaç kez kendi kendini yeniledi, ya da yarım kaldı devam etmedi, yok gibi saydı.
Ardından telefonu kapatıp açtım ve WIFI ye yakın bir yere koyarak güncelleme için gelen eski kalıntıları sildim.
Ardından da yeniden güncelleme kontrolü yaptırdım, indirme bittiğinde de yükle denilerek gerekli güncelleme yüklendi,
Telefonu kapatıp Orangefox'u açtım, magisk dosyasını yeniden yükledim, hepsi bu kadar.

Siz olmuyorsa direkt twrp den yüklemek yerine bu şekilde güncelleme yüklemeyi deneyiniz, sonuçta da Orangefox yerine TWRP yi açarak magiski tekrar yükleyiniz.
Tamam deniyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Magisk nasıl yüklüyeceğim twrp dahili hafızayı görmüyor

Son düzenleme:
Üst Alt