Yardım redmi note 8 eu rom dan glabal roma dönüşü nasıl yapabilirim .

mehmetturk2303

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
retmi not 8
Konular
2
redmi note 8 cihazıma eu rom yükledim. ancak global roma geri dönmek istiyorum . twrp den yükleyebilir miyim yoksa miflash mı kullanmam gerekiyor. twrp den yüklenirse bana link atarmısınız cevaplar için şimdiden teşekkürler

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
redmi note 8 cihazıma eu rom yükledim. ancak global roma geri dönmek istiyorum . twrp den yükleyebilir miyim yoksa miflash mı kullanmam gerekiyor. twrp den yüklenirse bana link atarmısınız cevaplar için şimdiden teşekkürler
Mi flash tavsiye ederim twrp ile sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek

Oyla:

mehmetturk2303

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
retmi not 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi flash tavsiye ederim twrp ile sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek

sorun şu ki miflash ile flaşlarken tel brick oldu . ne kadar sürüm varsa hespinde başarısız oldum. bir şekilde telefona twrp yüklemeyi başardım onunlada eu rom kurarak kurtadım telefonu. tabi box ve donge olmadan yaptım bunu. o yüzden mi flashtan çekiniyorum şuan :)

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
sorun şu ki miflash ile flaşlarken tel brick oldu . ne kadar sürüm varsa hespinde başarısız oldum. bir şekilde telefona twrp yüklemeyi başardım onunlada eu rom kurarak kurtadım telefonu. tabi box ve donge olmadan yaptım bunu. o yüzden mi flashtan çekiniyorum şuan :)
Konudaki işlemler ile defalarca kez redmi note 8 e rom kurdum işlemleri anlatılan programlar ve metotlar ile yapın bir sorun çıkmayacaktır

Oyla:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Eğer bl lock yaparsanız brick olur mi flash da sizde de öyle olmuştur.

Eu iyidir kalın bence

Oyla:

mehmetturk2303

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
retmi not 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konudaki işlemler ile defalarca kez redmi note 8 e rom kurdum işlemleri anlatılan programlar ve metotlar ile yapın bir sorun çıkmayacaktır

eu romdan geçiş yaprasma yine brick olmam değilmi . deneyeceğim umarım yine uğraşmam brick denen illetle :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer bl lock yaparsanız brick olur mi flash da sizde de öyle olmuştur.

Eu iyidir kalın bence
kesinlikle öyle bişey yok ona çok dikkat ettim. benim telefona özel birsey galiba 2 adet var elimde biri hiçbir sorun çıkarmazken diğeri aynı işlem yapmama rağmen brick oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son birkez deneyeceğim umarım yine başa sarmam tşkler ilgi için

Oyla:
Üst Alt