eski güncelleme nasıl yüklenir
Erzadem Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Mahmut Cihazım Xaiomi Yaş 25 Konum Kayseri Katılım 25 Nisan 2021 Konular 5 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 25 Nisan 2021 #1 eski güncelleme nasıl yüklenir
S StreX Emekli Yönetici Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Cihazım ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Konum ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Katılım 5 Haziran 2018 Konular 241 Mesajlar 9.770 Çözümler 21 Tepkime puanı 10.496 Puanları 338 25 Nisan 2021 #2 Erzadem' Alıntı: eski güncelleme nasıl yüklenir Genişletmek için tıkla ... Bootloader kilidi açık değilse açıp mi flash ile yükleyeceksiniz
Erzadem' Alıntı: eski güncelleme nasıl yüklenir Genişletmek için tıkla ... Bootloader kilidi açık değilse açıp mi flash ile yükleyeceksiniz
Erzadem Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Mahmut Cihazım Xaiomi Yaş 25 Konum Kayseri Katılım 25 Nisan 2021 Konular 5 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 25 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 StreX' Alıntı: Bootloader kilidi açık değilse açıp mi flash ile yükleyeceksiniz Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
StreX' Alıntı: Bootloader kilidi açık değilse açıp mi flash ile yükleyeceksiniz Genişletmek için tıkla ... teşekkürler