Yardım Redmi Note 8 ekran parlaklığı yükselmiyor usb çalışmıyor

abdullahtatoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
note 8 pro
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.0.12.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
iyi günler hocalarım elime eski bi note 8 geçti telefonun sorunu ekran parlaklığı en düşükte ve değişmiyor arada bi kendi kendine yükseliyor sonra düşüyor ayrıca cihazı pc ile bağlamak isteyince pc usb aygıtı tanımlanamadı diyor telefon sadece şarj oluyor dosya aktarımı olsun diye gelen menü bunda yok şimdi mıuı 11 de 12 ye yükseltimmi sizce bu cihaza ne yapabilirim verileri kurtarmam lazım hocalarım birde cihazda bootloader kapalı ımeı 1 de 0/98 yazıyor ıemı 2 normal

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
iyi günler hocalarım elime eski bi note 8 geçti telefonun sorunu ekran parlaklığı en düşükte ve değişmiyor arada bi kendi kendine yükseliyor sonra düşüyor ayrıca cihazı pc ile bağlamak isteyince pc usb aygıtı tanımlanamadı diyor telefon sadece şarj oluyor dosya aktarımı olsun diye gelen menü bunda yok şimdi mıuı 11 de 12 ye yükseltimmi sizce bu cihaza ne yapabilirim verileri kurtarmam lazım hocalarım birde cihazda bootloader kapalı ımeı 1 de 0/98 yazıyor ıemı 2 normal
Ayarlar-ekran-parlaklık seviyesi ayarlarından otomatik parlaklık sekmesini kontrol edin
Diğer durum için ise, usb mutlaka çalışmalı. Bootloader kapalı iken usb de yok, sorun yaşarsınız. Ota üzerinden güncelleme ile yükseltilebilir ama olası sorunda illa ki usb ye ihtiyaç duyacaksınız.

Oyla:

abdullahtatoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
note 8 pro
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar-ekran-parlaklık seviyesi ayarlarından otomatik parlaklık sekmesini kontrol edin
Diğer durum için ise, usb mutlaka çalışmalı. Bootloader kapalı iken usb de yok, sorun yaşarsınız. Ota üzerinden güncelleme ile yükseltilebilir ama olası sorunda illa ki usb ye ihtiyaç duyacaksınız.
yok hocam otomatik parlaklık kapalı usb de dediğm gibi telefon sadece şar oluyor hatta usb hata ayıklama modu açılınca gelen bildirim bile gelmiyor
pc de her türlü driver var diğer telefonuma twrp kurup rom atmıştım bu cihazı okumuyor

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
yok hocam otomatik parlaklık kapalı usb de dediğm gibi telefon sadece şar oluyor hatta usb hata ayıklama modu açılınca gelen bildirim bile gelmiyor
pc de her türlü driver var diğer telefonuma twrp kurup rom atmıştım bu cihazı okumuyor

Farklı bir pc ve kablo ile deneyin hocam. Yine olmazsa usb girişinde sorun var, alt bölüm değişmedikçe pc görmez. Dosya atamazsınız.

Ekran parlaklığı için iki yol var; Ya sensör arızalı ( otomatik parlaklık açıp elinizi sensörün önüne koyup çekin, hareket varmı?) Yada yazılımsal olarak persist dosyası hatalı ki usb olmadan kurmanız zor. İlk ihtimal daha olası gibi.

Oyla:
Üst Alt