Yardım Redmi note 8 dokunmatik kendiliğinden tıklama sorunu

Str07065

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umit
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Arkadaşlar merhaba cihazimi yaklaşık 1 hafta önce teknosadan aldım internette bu sorun ile ilgili makaleler bile yazılmış.
sorun şu şekilde patlak verdi. Instagram'da sahibinden vb. Uygulamalarda bi anda istemediğim yerleri açıyor yada tıklıyor nette buna hayalet tıklama demişler son güncelleme ile düzelir denildi bugün son güncelleme geldi sabah güncelleme sonrası düzelir gibi oldu yine yapmaya başladı. Yazı yazarken de istem dışı tıklamalar oluyor. Sizce duzelirmi donanımsal mi servislik durummu yaşayanlar illaki vardır cvp yazarsanız sevinirim

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Bende deaynısı oluyor bazen. 1.5 aydır kullanıyorum 4 farklı rom denedim hepsinde oldu. Miroom stable,beta-eu rom stable-beta hepsinde de aynı sorun oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En uyuz olduğum nokta ise şu. Her romda şu sorun da var. Ya da donanımsal bilemedim.
Yakınlık sensörü saçmalığı. Arama yapacağım zaman ara dediğim an hemen ekran kararıyor. Elimi sensöre sürüp açıyorum ekranı. 3-4 aramada bir kesin oluyor.
Bİr de kilitli ekranda çift tıklama ile ekranı uyandırırken bazen uyanıp hemen kapanıyor. Göz kırpıyor adeta :) baya sinir bozucu. Bu yüzden kilidi açmak için illa ikinci denemeyi istiyor.

Oyla:

Str07065

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umit
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende deaynısı oluyor bazen. 1.5 aydır kullanıyorum 4 farklı rom denedim hepsinde oldu. Miroom stable,beta-eu rom stable-beta hepsinde de aynı sorun oldu.

Sorun donanımsal mı hocam servisemi gönderelim napalim karar veremedim

Oyla:

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Sorun donanımsal mı hocam servisemi gönderelim napalim karar veremedim
Yazılım sorunu olduğunu düşünüyorum. Donanım sorunu olma ihitimali de yok değil. Cihaz daha çok yeni hiç yoktan Miui 11.5 sürümüne kadar beklemekte fayda var.
Miui 11.5 da halen sorun çözülmezse büyük bir ihtimal donanımsaldır.
buçuk güncellemeleri çünkü çok kararlı oluyor.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Güncelleme ile veya romla düzelmez redmi serisi dandik panelli telefonlarla dolu bu yüzden redmi serisi almayın diyorum herkese.
bende aldım ve hata ettim xiaominin mi serisini alın her zaman yoksa ucuz etin yahnisi bu kadarmış sözünü tam olarak yaşatıyor.

Oyla:

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Bir de hocam yepyeni cihazı garantiye verip ekranı değiştirtmek istemiyorum. Çünkü servisler çok berbat çalışıyor. Ekranı yaparken tap taze telefonu çiziyorlar felan.

Güncelleme ile veya romla düzelmez redmi serisi dandik panelli telefonlarla dolu bu yüzden redmi serisi almayın diyorum herkese.
bende aldım ve hata ettim xiaominin mi serisini alın her zaman yoksa ucuz etin yahnisi bu kadarmış sözünü tam olarak yaşatıyor.
Aynen öyle hocam. Redmi serisi Mi kadar kaliteli değil. Ama bütçe meselesi var bir de :) Zaten Redmi alan herkes bütçesi ona yettiği için onu alıyor. Mi 9T varken yoksa niye alsın Redmiyi :)

Oyla:

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
redmi note 7 kullandım 3 ay böyle sorun ile karşılaşmadım. mi 9 t pro kullanıyorum ondada böyle sorun yok.

Oyla:

Str07065

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Umit
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılım sorunu olduğunu düşünüyorum. Donanım sorunu olma ihitimali de yok değil. Cihaz daha çok yeni hiç yoktan Miui 11.5 sürümüne kadar beklemekte fayda var.
Miui 11.5 da halen sorun çözülmezse büyük bir ihtimal donanımsaldır.
buçuk güncellemeleri çünkü çok kararlı oluyor.
Servise göndersem sorun yok diye geri gelme ihtimali de var 1 ay surecinide geçirmek istemiyorum değişim raporu için. İnşallah bian önce sorun çözülür geri bildirimde yaptım kaç kere dönüşte olmadı teşekkür ederim cvplar icin

Hocam haklısın fiyat performans die baya araştırıp aldık çok güzel yorumlar vardı telefonu aldıktan sonra araştırdım bu sorunu yasayanlar yavaş yavaş dökülmeye başlamış İnşallah çözülür böyle sorun olacağını bilsek mi serisi tabikide alırdım tşk cvp icin

Oyla:
Üst Alt