Sohbet Redmi Note 8 Cin Versiyonu Alinir mi ?

Footslocker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Arkadaslar yakin bir tanidigim Cinden Redmi Note 8 kutusunda hic acilmamis telefon getirmis bende almak istiyorum ama Telefonun Imei Numarasini linkinden tarattigimda asagidaki gibi bir tanimlama cikiyor ve Global Versiyon olamadigi yaziyor.
Sizce bu Cin versiyonu Redmi Note 8 alinir mi ? Artilari eksileri ne olur bilgilendirirseniz sevinirim.

This is a
Redmi Note 8 全网通版 4GB+64GB 梦幻蓝

Thank you for choosing Xiaomi!
However, the device you purchased is not an official global version and user experience may be affected. Next time, please purchase the official global version of the device through officially authorized channels.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Fiyat ne istiyor?

Footslocker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat ne istiyor?

Daha fiyat konusmadik ama Yakin Arkadasim oldugu icin Cinden kaca aldiysa o fiyata verir. Google da yabanci bir forumda eger Cinde yasiyorsaniz Cin versiyonu alin diye yazilmis ben konuya yabanci oldugum icin malesef anlayamadim heralde Cin versiyonunda Google servisleri kisitli , ve bir yerlerde zamaninda Xiaomi nin Cin versiyonlarina Global Rom atilmasina önlem aldigini ve telefonlarin brick oldugunu okumustum.
Bilgilendirirseniz sevinirim.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Daha fiyat konusmadik ama Yakin Arkadasim oldugu icin Cinden kaca aldiysa o fiyata verir. Google da yabanci bir forumda eger Cinde yasiyorsaniz Cin versiyonu alin diye yazilmis ben konuya yabanci oldugum icin malesef anlayamadim heralde Cin versiyonunda Google servisleri kisitli , ve bir yerlerde zamaninda Xiaomi nin Cin versiyonlarin Global Rom atilmasina önlem aldigini ve telefonlarin brick oludgunu okumustum.

Çin cihazına global rom atıp BL kapatılırsa brick olur.

Cihazin BL kilidi açıldıktan sonra twrp yüklenir ve istediğiniz romu yükler kullanırsınız.

Forumda Çin menşeli cihaz kullanan çok, mi 6x, mi 8 de, k 20 vs...

muazusame

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mucahid
Cihazım
mi not8
Meslek
telefon yazılım
Konular
0
Daha fiyat konusmadik ama Yakin Arkadasim oldugu icin Cinden kaca aldiysa o fiyata verir. Google da yabanci bir forumda eger Cinde yasiyorsaniz Cin versiyonu alin diye yazilmis ben konuya yabanci oldugum icin malesef anlayamadim heralde Cin versiyonunda Google servisleri kisitli , ve bir yerlerde zamaninda Xiaomi nin Cin versiyonlarina Global Rom atilmasina önlem aldigini ve telefonlarin brick oldugunu okumustum.
çin den çok çok ucuza gelir global ile aynı sadece bootloader kilidi açık kayıtta yaptıra bilirsin

Footslocker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazin BL kilidi açıldıktan sonra twrp yüklenir ve istediğiniz romu yükler kullanırsınız.
Tesekkürler . Bu islemleri anlatan bir klavuz varmidir ?

çin den çok çok ucuza gelir global ile aynı sadece bootloader kilidi açık kayıtta yaptıra bilirsin

Sizce alayim mi ? Rom atmadan kullanmaya devam edebilirmiyim , google uygulamalarinda sorun yasarmiyim ne tavsiye edersiniz ? Menü dili nedir bu haliyle sadece Cince mi ?

muazusame

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mucahid
Cihazım
mi not8
Meslek
telefon yazılım
Konular
0
Tesekkürler . Bu islemleri anlatan bir klavuz varmidir ?

Sizce alayim mi ? Rom atmadan kullanmaya devam edebilirmiyim , google uygulamalarinda sorun yasarmiyim ne tavsiye edersiniz ? Menü dili nedir bu haliyle sadece Cince mi ?
cihaz aynı arkadaşım hiç bi değişikliği yok sadece kilidi açık
ben alıp satıyorum özellikle çin modelini alıyoruz çünkü kilit açık imei atabiliyoruz
yazılımda atılıyor hiç sorun olmuyor içinde tüm diller var globalin aynısı
güncelleye bilirsin hiç ama hiç sıkıntı etme Yes~~

Yeniceli44

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yeniceli4455
Cihazım
Redmi not 8
Konular
21
cihaz aynı arkadaşım hiç bi değişikliği yok sadece kilidi açık
ben alıp satıyorum özellikle çin modelini alıyoruz çünkü kilit açık imei atabiliyoruz
yazılımda atılıyor hiç sorun olmuyor içinde tüm diller var globalin aynısı
güncelleye bilirsin hiç ama hiç sıkıntı etme Yes~~
Şebeke sorunu oluyormu usta

Üst Alt