Uygulama Redmi Note 8 cihazında Wifi ve Hotspot (Bağlantı Noktası) aynı anda kullanmak

parahatc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi 8
Konular
5
Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 8 cihazında denediğimden dolayı Redmi Note 8 dedim ancak diğer cihazlarda da kullanılabilinir. Forumda araştırdığımda bazı arkadaşlar bazı Huawei ve Samsung telefonlarda olan Wifi ve Hotspot aynı anda kullanılma özelliği Android 9 ile birlikte ortadan kalktı ve ancak netshare, Foxfi gibi uygulamalarla yapılabilir demişler ve o uygulamalarla denediğimde, başarılı olamadım, çalışmadı. Bazı arkadaşlarda bu özellik donanımsal olmasından dolayı böyle bir şey mümkün değil demişler. Tam istediğim gibi bilgiyi bulamadığımdan dolayı, bulduğum uygulamayı benim gibi ihtiyacı olan arkadaşlara faydası olur ümidiyle konu açma düşüncesi oluştu. Öncelikle programını işe yaraması için telefonun root'lu olması gerekmektedir. Bu uygulama sayesinde telefona tanımlı Wifi bağlantısını başka cihazlarla paylaşabilirsiniz ve bir diğer özelliği ise telefondaki aktif olan VPN bağlantısını da paylaşmakta. Örnek: Redmi Note 8 cihazım wifi ağına tanımlı ve cihazda VPN bağlantısı aktif, laptoptan bağlanıp girdiğimde, dizüstü bilgisayarımda da telefondaki vpn bağlantısını kulanmakta. Uygulamadaki Repeater seçeneğini aktif ederek, aynı zamanda başka cihaza Wifi paylayabilir.
Uygulamanın ismi "VPN Hotspot", uygulama linki:
Nasıl yapılması gerektiğini fotoğraflarda gösterilmiştir.

Ekli dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    72,5 KB · Görüntüleme: 62
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 59
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 51
  • Adsız.png
    Adsız.png
    133,1 KB · Görüntüleme: 55
Moderatör tarafında düzenlendi:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Paylaşım için teşekkürler.
Deneyen hocalarımız yorum yazarlarsa daha da faydalı olacağını düşünüyorum. RN8 Kullanıcısıyım ama hotspot ihtiyacım olduğunda deneyeceğim.

Ek olarak: root uyarısını mesajınızda düzenleyerek kalınlaştırdım. Önemli bir uyarı.

Üst Alt