- Adım
- Barış
- Cihazım
- Redmi 8
- Konular
- 5
Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 8 cihazında denediğimden dolayı Redmi Note 8 dedim ancak diğer cihazlarda da kullanılabilinir. Forumda araştırdığımda bazı arkadaşlar bazı Huawei ve Samsung telefonlarda olan Wifi ve Hotspot aynı anda kullanılma özelliği Android 9 ile birlikte ortadan kalktı ve ancak netshare, Foxfi gibi uygulamalarla yapılabilir demişler ve o uygulamalarla denediğimde, başarılı olamadım, çalışmadı. Bazı arkadaşlarda bu özellik donanımsal olmasından dolayı böyle bir şey mümkün değil demişler. Tam istediğim gibi bilgiyi bulamadığımdan dolayı, bulduğum uygulamayı benim gibi ihtiyacı olan arkadaşlara faydası olur ümidiyle konu açma düşüncesi oluştu. Öncelikle programını işe yaraması için telefonun root'lu olması gerekmektedir. Bu uygulama sayesinde telefona tanımlı Wifi bağlantısını başka cihazlarla paylaşabilirsiniz ve bir diğer özelliği ise telefondaki aktif olan VPN bağlantısını da paylaşmakta. Örnek: Redmi Note 8 cihazım wifi ağına tanımlı ve cihazda VPN bağlantısı aktif, laptoptan bağlanıp girdiğimde, dizüstü bilgisayarımda da telefondaki vpn bağlantısını kulanmakta. Uygulamadaki Repeater seçeneğini aktif ederek, aynı zamanda başka cihaza Wifi paylayabilir.
Uygulamanın ismi "VPN Hotspot", uygulama linki:
Nasıl yapılması gerektiğini fotoğraflarda gösterilmiştir.
Uygulamanın ismi "VPN Hotspot", uygulama linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Nasıl yapılması gerektiğini fotoğraflarda gösterilmiştir.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: