Yardım Redmi Note 8 Bootloader kilidi kapatma

• Konbuyu başlatan dewitt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 594

dewitt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Asus ZenFone 3
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.9.0 /PCOMIXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, telefoncudan aldığım ve kendisinin bootloader kilidini açtığı Redmi Note 8 64GB 4GB RAM telefonum var. Birazdan Mi Flash ile ROM kuracağım. Telefonun bootloader kilidini nasıl kapatabilirim ? Veya ROM kurunca otomatik kapanır mı ?

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Aşağıdaki konuları takip etmenizde fayda var.

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Merhabalar, telefoncudan aldığım ve kendisinin bootloader kilidini açtığı Redmi Note 8 64GB 4GB RAM telefonum var. Birazdan Mi Flash ile ROM kuracağım. Telefonun bootloader kilidini nasıl kapatabilirim ? Veya ROM kurunca otomatik kapanır mı ?
MiFlashta clean all&lock seçebilirsiniz fakat ben kilit kapatmanızı hiçbir şekilde önermiyorum.Herhangi bir hata durumunda miflash hata kodundan sonra fastboot reboot a atarak cihazı kurtarılamaz hale getiriyor.Sonra yetkili hesap,box,vs vs uğraşırsınız.Clean all yapın kilitle uğraşmayın.Genel olarak zaten kapatıp bir hata aldığınızda da ücret ödeyeceksiniz açıkken de.Hele ki clean all olarak flashladınız sonra manuel olarak kilit kapatmaya çalışmayın.System has been destroyed a düşüyor.

Oyla:

dewitt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Asus ZenFone 3
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MiFlashta clean all&lock seçebilirsiniz fakat ben kilit kapatmanızı hiçbir şekilde önermiyorum.Herhangi bir hata durumunda miflash hata kodundan sonra fastboot reboot a atarak cihazı kurtarılamaz hale getiriyor.Sonra yetkili hesap,box,vs vs uğraşırsınız.Clean all yapın kilitle uğraşmayın.Genel olarak zaten kapatıp bir hata aldığınızda da ücret ödeyeceksiniz açıkken de.Hele ki clean all olarak flashladınız sonra manuel olarak kilit kapatmaya çalışmayın.System has been destroyed a düşüyor.
Anladım hocam çok teşekkür ederim. Clean All / Flash all yapıp kurdum ROM'u.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
hayırlı olsun.
İnsan zora düşmedikçe de doğrusunu öğrenemiyor. :))

Oyla:
Üst Alt