- Adım
- cuvany tekno
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 15
Mi unlock tan kilidi aç diyorum cihaz doğrulanmadi diyor ne yapabilirim
Hataya ilişkin fotoğraf atınızMi unlock tan kilidi aç diyorum cihaz doğrulanmadi diyor ne yapabilirim
acaba ayarlar uygulamasinin mobil internetemi kapali bendede olmustu dogrulanamadi 2 3 dk sonra deneyin diye sonra ayarlar uygulamasonim mobil.internete kapali.oldugunu tespit ettimMi unlock tan kilidi aç diyorum cihaz doğrulanmadi diyor ne yapabilirim
Yok bende biliyorum mobil veri açık olmalıacaba ayarlar uygulamasinin mobil internetemi kapali bendede olmustu dogrulanamadi 2 3 dk sonra deneyin diye sonra ayarlar uygulamasonim mobil.internete kapali.oldugunu tespit ettim
Şu an PC elimde değilHataya ilişkin fotoğraf atınız
Yok bende biliyorum mobil veri açık olmalı
Yinede teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu an PC elimde değil
magisk ten edl modda yeniden başlat dedim ve mi kilidi kapandıGeçen hafta twrp yüklü idi , nasıl kapattınız? cuvany tekno yt,
Yardım - twrp sorunu
Redmi Note 8 telefonuma twrp kurdum.mıuımix rom yükledim ama reboot yapınca hep twrp ye atıyor. ne yapmam lazım acil yardım bekliyorum elimde mıuı 12.0.1 rom var onuda flash layınca aynı şey oluyor 1612643193 Redmi Note 8 telefonuma twrp kurdum.mıuımix rom yükledim ama reboot yapınca hep twrp...forum.miuiturkiye.net
acaba ayarlar uygulamasinin mobil internetemi kapali bendede olmustu dogrulanamadi 2 3 dk sonra deneyin diye sonra ayarlar uygulamasonim mobil.internete kapali.oldugunu tespit ettim
magisk ten edl modda yeniden başlat dedim ve mi kilidi kapandı