Yardım Redmi note 8 Bluetooth kulaklık ses az gelmesi

baris4141

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.8
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaslar skullcandy markasının bluetoot kulaklıgını bagladıgımda redmi note 8 cihazimdan az ses geliyo.bir tane daha marka denedim yine aynı problem ama herhangi bir telefonda vermesi gereken sesi gayet iyi veriyo.Bununla ilgili bir kaç vidyodada gelişmiş ayarlara girmekten bahsediliyo lakin *#*#3646633#*# yazdığımdada ''Bağlantı sorunu veya geçersiz MMI kodu'' hatası alıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Hiç bir bluetooth kulaklıktan verim alamıyorum.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Arkadaslar skullcandy markasının bluetoot kulaklıgını bagladıgımda redmi note 8 cihazimdan az ses geliyo.bir tane daha marka denedim yine aynı problem ama herhangi bir telefonda vermesi gereken sesi gayet iyi veriyo.Bununla ilgili bir kaç vidyodada gelişmiş ayarlara girmekten bahsediliyo lakin *#*#3646633#*# yazdığımdada ''Bağlantı sorunu veya geçersiz MMI kodu'' hatası alıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Hiç bir bluetooth kulaklıktan verim alamıyorum.
Hocam muhtemelen denemiş olduğunuz kod Note 8 Pro için. Sizin cihazda çalışmaz muhtemelen. Eğer telefonunuz root'lu ise yöntemleri ayrıca var

Oyla:

baris4141

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam muhtemelen denemiş olduğunuz kod Note 8 Pro için. Sizin cihazda çalışmaz muhtemelen. Eğer telefonunuz root'lu ise yöntemleri ayrıca var
peki ne yapmam gerekiyo muhammet Bey.Telefonu ben 1 ay oldu alali herhangi bahsettiniz root falan yapmadım

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
peki ne yapmam gerekiyo muhammet Bey.Telefonu ben 1 ay oldu alali herhangi bahsettiniz root falan yapmadım
Custom rom en sağlıklı yöntem oluyor hocam. Custom rom için bootloader kilidi açmak şart ve bu da garantiyi bozar

Oyla:

baris4141

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Custom rom en sağlıklı yöntem oluyor hocam. Custom rom için bootloader kilidi açmak şart ve bu da garantiyi bozar
Anlamadığım sey ben şimdi xiaomianın bir bluetooth kulaklıgınıda kullansam yine sesi az mı alıcam ? yoksa bu sadece baska bir markanın kulaklıgı dıyemi boyle yapıyo yani cok sacma bir durum.Sipariş vericem korkuyorum ayni sorunu yaşarım diye napıcami bilmiyorum ve bluetooth kulaklık benım işim geregi cok gerekli.

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Anlamadığım sey ben şimdi xiaomianın bir bluetooth kulaklıgınıda kullansam yine sesi az mı alıcam ? yoksa bu sadece baska bir markanın kulaklıgı dıyemi boyle yapıyo yani cok sacma bir durum.Sipariş vericem korkuyorum ayni sorunu yaşarım diye napıcami bilmiyorum ve bluetooth kulaklık benım işim geregi cok gerekli.
Kulaklığın özelliğine de bağlı bu. Ama ses düşük derken başka bir telefonla kıyaslama yaptınız mı?
Ben haylou gt1 kullanıyorum sesi iyi düşük değil. Sen net geliyor. Aynı kulaklık Huawei de de aynı sesi veriyor. Anker Q10 Bluetooth kulaklıkta da sesi iyi veriyor. Kulaklığınızı bilgisayarda deneyin bide, bilgisayarda yükses ses verebilir, bilgisayarda 10 üzerinden 10 dersek telefon 9 verir. Ses kodeklerini deneyebilirsiniz, telefon ayarında mevcut

Oyla:

vahcet12

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
Aynı dert bende de var. Seneler sonra iOs'tan Android'e dün itibari ile geçiş yaptım.
Redmi Note 9S'im ve Samsung Level U bluethoot kulaklığım var.
iPhone 7 de Dünya ile bağlantıyı kopartan ve bangır bangır öten kulaklık Note 9S te ses versem mi vermesem mi oldu. Acayip sinirlerim bozuluyor :(
Root olaylarına girmeden çözmenin bir yolu yok mu hocam? 6 Senedir Android kullanmadım, çok değişmiş. Biraz alıştıktan sonra root atmayı düşünüyorum çünkü.

Oyla:

baris4141

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Kulaklığın özelliğine de bağlı bu. Ama ses düşük derken başka bir telefonla kıyaslama yaptınız mı?
Ben haylou gt1 kullanıyorum sesi iyi düşük değil. Sen net geliyor. Aynı kulaklık Huawei de de aynı sesi veriyor. Anker Q10 Bluetooth kulaklıkta da sesi iyi veriyor. Kulaklığınızı bilgisayarda deneyin bide, bilgisayarda yükses ses verebilir, bilgisayarda 10 üzerinden 10 dersek telefon 9 verir. Ses kodeklerini deneyebilirsiniz, telefon ayarında mevcut
Peki şuan siz redmi not 8 mi kullanıyonuz ? oan göre suan bende indirimde mevcut trendyolda haylou gt1 siparis edicem dostum

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Peki şuan siz redmi not 8 mi kullanıyonuz ? oan göre suan bende indirimde mevcut trendyolda haylou gt1 siparis edicem dostum
Mi mix 2 kullanıyorum. Telefonda hi res özelliği filan yok. Kulaklıktan memnunum, sadece video, ses dinlemek için aldım. Telefonla konuşmak için uygun değil bence. Ses az gidiyor karşıya, bağırarak konuşmak lazım olmuyor öyle de. Kulaklık kendisi tam şarj olduktan sonra 4,5-5 saat filan aralıksız kullanımda şarjı gidiyor. Önceden sesini filan deneyerek almanızı tavsiye ederim. Normalde youtubedan müzik dinlerken ses yüksek değil, ama nedense youtube premium da ses yüksek çıkıyor. Spotify da da ses yüksek ve net

Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Üstünü çizdiğim ayarı geliştirici seçeneklerinde açıksa kapatıp birde öyle denermisin.

Ekli dosyalar

• IMG_20200602_115725.jpg
    IMG_20200602_115725.jpg
    352,4 KB · Görüntüleme: 84
Oyla:
Üst Alt