Yardım Redmi note 8 bl kilidi

mahmut3156

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Miui 12
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Redmi note 8 yurt dışı cihaz kullanıyorum , telefoncu telefonun BL kilidini açmış imei atmış ve tekrar kilidi kapatmış , Bende bugün BL kilidini açmak için başvuru yaptim ve 168 saat verdi , 168 saat bittiğinde BL kilidini açtığımda IMEI gidecek mi , Teşekkürler şimdiden.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Bootloader kiliti açıldığında IMEI gitmez.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Normalde bootloader kilidi açıldığında cihaz recovery den sıfırlanmış olduğu için imei gider. Ama note 8 de gitmiyor Yani %95 gitmeyecek.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
IMEI atılan cihazın boot kilidi açılmaz verdiği süre geldiğinde hata verecek mi unlock tool sizin yapacağınız repair işlemi yapan yere gidip eski IMEI yedeğini aldıysa geri yükletmek aksi takdirde box jungle vs aparat ile açılmıyor ise boot kilidiniZ açılmaz

Oyla:

mahmut3156

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMEI atılan cihazın boot kilidi açılmaz verdiği süre geldiğinde hata verecek mi unlock tool sizin yapacağınız repair işlemi yapan yere gidip eski IMEI yedeğini aldıysa geri yükletmek aksi takdirde box jungle vs aparat ile açılmıyor ise boot kilidiniZ açılmaz
Peki kilit açılmazsa ve telefoncuda ilk gelen imei yedeği yoksa ne yapmam lazım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde bootloader kilidi açıldığında cihaz recovery den sıfırlanmış olduğu için imei gider. Ama note 8 de gitmiyor Yani %95 gitmeyecek.
Hocam arkadaş farklı bir şey diyor , aklım çorba oldu gerçekten :/

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam naçizane bilgi amaçlı hatırlatma yapayım cihaz note 8 gözüküyor başlıkta. MTK işlemcili olmadığı için tek imei de olsa kilit açılır.

çorba olacak bir şey yok hocam sürekli yaptığımız işlem zaten denemediğimi yazmam. Bootloader kilidi açılır cihaz sıfırlanır ama imei gitmez. MTK işlemcili cihazlar imei tamirinden sonra kilit açılamıyor. Oda imei 1 silinen cihazlarda geçerli imei 1 yerinde durursa onlarda da açılır..

Oyla:

mahmut3156

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam naçizane bilgi amaçlı hatırlatma yapayım cihaz note 8 gözüküyor başlıkta. MTK işlemcili olmadığı için tek imei de olsa kilit açılır.

çorba olacak bir şey yok hocam sürekli yaptığımız işlem zaten denemediğimi yazmam. Bootloader kilidi açılır cihaz sıfırlanır ama imei gitmez. MTK işlemcili cihazlar imei tamirinden sonra kilit açılamıyor. Oda imei 1 silinen cihazlarda geçerli imei 1 yerinde durursa onlarda da açılır..
O zaman 168 saat bittiğinde kilidi açmaya çalıştiğim da kilit açılcak ve imei gitmeyecek , böyle mi diyorsunuz?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
O zaman 168 saat bittiğinde kilidi açmaya çalıştiğim da kilit açılcak ve imei gitmeyecek , böyle mi diyorsunuz?
aynen 3. defa söylüyorum ama sizin yerinizde olsam başvuruyu yapar kilidi açmam öyle bekletirim. (Tabiki custom rom vb. kurmayacaksanız root lazım değilse)

Oyla:

mahmut3156

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
aynen 3. defa söylüyorum ama sizin yerinizde olsam başvuruyu yapar kilidi açmam öyle bekletirim. (Tabiki custom rom vb. kurmayacaksanız root lazım değilse)
Hocam şu an miui 12 yüklü ve inanilmaz şarj gidiyor , oyun vs. oynayan birisi değilim günde 2 kere telefonu şarja takiyorum bu yüzden açıp custom rom yüklemeyi düşünüyorum

Birde kilidi açmam daha iyi değil mi , imei patlasa kilitte kapali arkası açılıp işlem yapilmasi gerekmiyecek mi?

Oyla:
Üst Alt