Yardım Redmi note 8 bildirim sesi sorunu

• Konbuyu başlatan T.ç.
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 447

T.ç.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
Mİ8 LİTE
Konular
7
Tlfnu ilk kullanmaya başladığımda bildirim sesi vs hiçbşr sorun yoktu ancak keyfe keder attığım hard formattan sonra ne yaparsam yapayım whatsapp ve mesaj uygulamaları hariç hiçbir bildirim sesi alamıyorum.rengine kadar aynı tlfndan babama da akdım , onda kusursuz çalışıyor.hadi dedim ben ayar bozdum biyerden diyip yine format attım defalarca hala aynı sorun devam ediyor.bu sorunu yaşayan var mı , ya da çözüm söyleyecek bir arkadaş?

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Bildirim sesi gelmeyen uygulamaların bildirim menüsüne girin ve bildirim sesi kısmı aktif mi kontrol edin.
Uygulamanın bildirim menüsüne girmek için= İstediğiniz uygulamanın üzerine basılı tutun ve ayarlrını açın. Sonra bildirim kısmına girin. Bildirim ile ilgili her şey orada mevcuttur.

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Tlfnu ilk kullanmaya başladığımda bildirim sesi vs hiçbşr sorun yoktu ancak keyfe keder attığım hard formattan sonra ne yaparsam yapayım whatsapp ve mesaj uygulamaları hariç hiçbir bildirim sesi alamıyorum.rengine kadar aynı tlfndan babama da akdım , onda kusursuz çalışıyor.hadi dedim ben ayar bozdum biyerden diyip yine format attım defalarca hala aynı sorun devam ediyor.bu sorunu yaşayan var mı , ya da çözüm söyleyecek bir arkadaş?
Micloud hesabınızla cihaza giriş yaptıysanız format data bile yapsaniz cihazda ki önceden yapılan ayarlar senkronize olur. Bu yüzden benden önce ki yorum yapan arkadaşın söylediklerini uygulamayı deneyin :)

Oyla:

jackall54

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi
Konular
4
Her uygulamanın bildirim izinleri var. Onlar kapalıysa dediğiniz gibi bildirimler sessiz kalır

Oyla:
Üst Alt