Yardım Redmi note 8 arayüz takılma sorunları

fahrinalbant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi room stabil latest
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Telefonum tuşsuz kullanımda stutter yapıyor. Moba oyunu oynayanlar bilirler anlık çok küçük donmalar olur. Aynı onun gibi.Tuşlu kullanmak istedigimde de aynı şekilde ancak daha az. Arayüz donmaları inanilmaz canımı sıkıyor. Telefonumun uygulama geçişlerinde ya da aşağıdan yukarıya kaydirdigimda açılan uygulamalar penceresinde donma olmasını istemiyorum. Önereceğiniz romlara ve kernellere açığım. Su anda miroom stabil kullanıyorum. Sorun biraz olsun gitmişti ancak sabah magisk guncelledim tekrar geldi.

Bunu kafaya benim gibi takıp özel kernel ya da custom rom kullanan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

L speed herhangi bir fyada sağlar mi??

Son düzenleme:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Note 8 stok romda dediğiniz gibi anlık kazmalar yaşıyor. Custom romlarda bu kasmalar neredeyse minumuma inmiş durumda. Yeni bir cihaz, yeni bir işlemci olması sebebiyle geliştiriciler ve Xiaomi cihaza daha fazla optimizasyon yapacaklardır. Sabredin hocam.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Redmi note 8 için şuan piyasada kernel bulunmuyor denk gelirsenizde yüklemeyin şuan için sağlıklı bi kernel çıkmaz ortaya. tavsiyem eu stabil rom yükleyin ama illa son sürüm miui11 yükleyip bırakmayın miui11 yükleyip denersiniz baktınız yine sorun yaşıyosunuz eu stabil romun son çıkan miui10 sürümünü yükleyip deneyin. her zaman rom yüklemeden sırasıyla anlattıklarımı uygulayın. önce verilerinizi bilgisayara manuel olarak yedekleyin. twrpden veriyi biçimlendir diyip yes yazın devam edin ardından gelişmiş temizlikten 5 wipe ( Dalvik / Art önbelleği, Sistem, Önbellek, Veri, Dahili depolama) tiklerini seçip temizlik yapın. twrp açıkken telefonu kapatmadan pcye bağlayıp indirdiğiniz romu telefona atıp yükleyin.
şimdi diyeceksin ben custom rom yüklemeyi biliyorum zaten fakat benim bu anlatımım en doğru ve temiz kurulum şekliydi eksikleriniz varsa kapatmış olursunuz. ek olarak mecbur değilseniz root kullanmayın eu stabil romunu kurup o şekilde kullanın google rootlu cihazlara savaş açtı adeta kasıtlı olarak veya başka bir nedenden dolayı rootlu cihazlar yavaşlıyor ve sorun çıkarıyor.
telefonu kurup açtıktan sonra playstore güncellemelerini kapatın android system web view adlı uygulamayı hiç bi zaman güncellemeyin yüklediğiniz romdaki sürümde kalsın diğer uygulamaları güncelleyebilirsiniz kolay gelsin.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt