Soru Redmi Note 7'de 5 GHz Wi-Fi desteği var mı?

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
0
Telefon Modeli
0
Bootloader Kilidi
Kapalı
Soru başlıkta. İşlemcisi destekliyor fakat yazılımsal olarak desteklemiyor sanırım.
açılan konuda gördüm de.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Soru başlıkta. İşlemcisi destekliyor fakat yazılımsal olarak desteklemiyor sanırım.
açılan konuda gördüm de.
HiddeNKinG hocam kullanıyordu sanki. Öyle hatırlıyorum

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
5 ghz desteklenmiyor ama işlemci desteğinin olduğu belirtilmiş enteresan bir durum. Ama kesin olarak yok onu belirteyim.

Oyla:

abdulbakidrs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Benim hem 2.4Ghz hemde 5Ghz kablosuz yayını yapan modemimin her iki yayını da telefon görebiliyor. 5Ghz olanın yanında da 5G olarak yazıyor. Bağlantıda da sorun çıkmıyor. Emin misiniz desteği olmadığına? Bilgisayarda 5Ghz olan yayın hiç gözükmüyor.

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim hem 2.4Ghz hemde 5Ghz kablosuz yayını yapan modemimin her iki yayını da telefon görebiliyor. 5Ghz olanın yanında da 5G olarak yazıyor. Bağlantıda da sorun çıkmıyor. Emin misiniz desteği olmadığına? Bilgisayarda 5Ghz olan yayın hiç gözükmüyor.
Ben anlamadım bu işi. Destek var mı yok mu? Diğer RN 7 kullanan arkadaşlar da yorum yapsalar keşke...

Oyla:

abdulbakidrs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Ben anlamadım bu işi. Destek var mı yok mu? Diğer RN 7 kullanan arkadaşlar da yorum yapsalar keşke...
Hocam listede gözüküyor, bağlanma da bağlanıyor, internet erişimi de var. Ülkede 5Ghz gerektirecek bir hız olmasa bile benim cihaz destekliyor. Yine de çok gerekli bir şey değil bence eger aşırı hızlı bir internetiniz yoksa.

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam listede gözüküyor, bağlanma da bağlanıyor, internet erişimi de var. Ülkede 5Ghz gerektirecek bir hız olmasa bile benim cihaz destekliyor. Yine de çok gerekli bir şey değil bence eger aşırı hızlı bir internetiniz yoksa.
Yok hayır, gerekliliğinden değil. Bu cihazın, 5 GHz Wi-Fi band desteği var mı yok mu bunu öğrenmem gerekiyor sadece. Var-Yok diyenler oluyor tam olarak bir şey anlamadım.

Oyla:

abdulbakidrs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Yok hayır, gerekliliğinden değil. Bu cihazın, 5 GHz Wi-Fi band desteği var mı yok mu bunu öğrenmem gerekiyor sadece. Var-Yok diyenler oluyor tam olarak bir şey anlamadım.
Belki "yok" diyenler internetteki başlıklarda 5G olan konulara bakmıştır bilmeden. Ben yazdığımda da 5Ghz ile ilgili neredeyse hiçbir şey çıkmadı. Hepsi 5G desteği ile alakalıydı. Onu zaten desteklemiyor ancak 5Ghz desteklediğine emin olabilirim. Belki Hindistan ve Çin varyantlarında farklılık gösterebilir ama global varyantında böyle bir destek olmasa o sinyali yakalayabileceğini sanmıyorum.

Oyla:
Üst Alt