Yardım Redmi Note 7 Yeniden başlatılırken takılı kaldı

Toronto516

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Salih Serkan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Arkadaşlar merhaba . Telefonu yeniden başlatmak istedim fakat siyah ekranın ortasında daire dönüp duruyor birkaç saattir. Ne yapabilirim acaba yardımcı olabilecek bir öneriniz var mıdır ?

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Değerli hocam, cihazınızın bu duruma gelmeden öncesinde yapmış olduğunuz herhangi bir işlem (format atma, wipe vb.) var mıdır? Telefonla alakalı bir şey yapmaya çalışmış miydiniz?

Oyla:

Toronto516

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Salih Serkan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır normal olarak kullanıyordum.

Oyla:

Erdinç A

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdinç Avcı
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Değerli hocam, cihazınızın bu duruma gelmeden öncesinde yapmış olduğunuz herhangi bir işlem (format atma, wipe vb.) var mıdır? Telefonla alakalı bir şey yapmaya çalışmış miydiniz?
Hocam bu konu üzerinden sormak istiyorum bende twrp den full Back-Up yapıyorum dahili hafızaya işlem bittikten sonra reboot sistem dediğimde cihaz redmi yazısında kalıyor ve açılmıyor ne yapmalıyım

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Hocam rom yükleme esnasında cihazınızda SD kart yok ise wipe yaparken "internal storage" kısmını seçmeyin. İlk önce wipe kısmında format data yapın verileri silin. Sonra wipeye geri donun. internal storage hariç diğer seçenekler wipe yapın, sonra install kısmından internal storage içindeki romu flashlayin, flash işlemi bitince sol alttaki wipe dalvik/cachea basin ve dalvik wipedan sonra Reboot Systeme basin.
Hocam bu konu üzerinden sormak istiyorum bende twrp den full Back-Up yapıyorum dahili hafızaya işlem bittikten sonra reboot sistem dediğimde cihaz redmi yazısında kalıyor ve açılmıyor ne yapmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilemedim hocam...
Hayır normal olarak kullanıyordum.

Oyla:

Erdinç A

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdinç Avcı
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Hocam rom yükleme esnasında cihazınızda SD kart yok ise wipe yaparken "internal storage" kısmını seçmeyin. İlk önce wipe kısmında format data yapın verileri silin. Sonra wipeye geri donun. internal storage hariç diğer seçenekler wipe yapın, sonra install kısmından internal storage içindeki romu flashlayin, flash işlemi bitince sol alttaki wipe dalvik/cachea basin ve dalvik wipedan sonra Reboot Systeme basin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilemedim hocam...
Hocam ben cihazdaki kurulu olan romu twrp den full Back-Up yapıyorum sonradan geri dönmek istediğimde hazırda olsun diye bilgisayara atmak için Back-Up işlemi bitince reboot sistem dediğimde cihaz açılmıyor redmi yazısında kalıyor

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Şimdi anladım hocam. Cihaziniza başka bir sürümde Twrp yükleyip denediniz mi peki?
Hocam ben cihazdaki kurulu olan romu twrp den full Back-Up yapıyorum sonradan geri dönmek istediğimde hazırda olsun diye bilgisayara atmak için Back-Up işlemi bitince reboot sistem dediğimde cihaz açılmıyor redmi yazısında kalıyor

Oyla:

Erdinç A

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdinç Avcı
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Şimdi anladım hocam. Cihaziniza başka bir sürümde Twrp yükleyip denediniz mi peki?
Denemedim hocam sadece son sürüm orange Fox ile denemiştim onda da aynısı olmuştu yine açılmamıştı bu arada global rom android 9 kullanıyorum

Oyla:

Toronto516

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Salih Serkan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunumu çözdüm. Belki başka arkadaşlara da yardımım dokunur diye paylaşayım. Telefonun ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basınca kapanıp tekrar açıldı telefon.

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Genelde öyle yapınca fastboot moda gitmesi lazımdı.. şaşırdım ama çözdüğünüze de çok sevindim :)
Arkadaşlar sorunumu çözdüm. Belki başka arkadaşlara da yardımım dokunur diye paylaşayım. Telefonun ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basınca kapanıp tekrar açıldı telefon.

Oyla:
Üst Alt