Yardım Redmi note 7 yanlış firmware ???

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel experience
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
2 gün önce EU betadan Pixel roma geçmek istediğimde TWRP de error 7 hatası veriyordu. İnternette biraz araştırınca firmware güncelleyin tarzı 2-3 yorum okumuştum ama sanırım yanlış firmware yüklemişim. İnternetten indirip TWRP ile yüklediğim firmware tam adı ''fw_lavender_miui_LAVENDER_9.6.27''

Tabi bu sorunumu çözmedi çözüm başkaymış notepad++ ile Pixel romu düzenleyip o şekilde sorunsuz kurdum ama asıl merak ettiğim bu firmware in bana bir zararı olur mu? yada cihazıma en uygun firmware hangisidir?

Ayrıca şuan pixel rom da iki sıkıntım var. Birisi wifi ve 4G olması gerekenden daha yavaş normalde ikisinde de 25mb görüyorken şuan 13-14mb zor görüyorum. İkincisi de şarj EU betaya göre daha çabuk bitiyor. Bunların yüklediğim firmware ile bir alakası olabilir mi?

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Şarjın yüklediğiniz firmware ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, Rom ile alakalı bir durum. Redmi Note 7 için Pixel Experience OFFİCİAL sürüm çıkmıştı onu deneyebilirsiniz Rom olarak, veya diger Rom'ları deneyebilirsiniz.

Oyla:

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarjın yüklediğiniz firmware ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, Rom ile alakalı bir durum. Redmi Note 7 için Pixel Experience OFFİCİAL sürüm çıkmıştı onu deneyebilirsiniz Rom olarak, veya diger Rom'ları deneyebilirsiniz.
Zaten official surum kullaniyorum. Cok sevdim romu ama sarji somurmesi yuzunden kullanamicam maalesef. Gece 12 de yatarken sarj %62 idi 4.30 da kalktim %58 kalmis. 4,5 saatte %4 sarj asiri fazla. Telefon resmen sarji somuruyor.

Oyla:

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Zaten official surum kullaniyorum. Cok sevdim romu ama sarji somurmesi yuzunden kullanamicam maalesef. Gece 12 de yatarken sarj %62 idi 4.30 da kalktim %58 kalmis. 4,5 saatte %4 sarj asiri fazla. Telefon resmen sarji somuruyor.
O zaman şimdilik farklı Rom'lara geçiş sağlayabilirsiniz.

Oyla:

amzounslide

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
amzoun
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Öğreticinin tamamını izlediyseniz, kesinlikle önkoşulları izlediniz, telefonunuzun kilidi açıldı.
Bu davayı dans et, sorunu yeniden canlandırmak için poz verdim.

Son düzenleme:
Oyla:

kullanıcıadı

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
redmi note 7
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm öğreticiyi izlediyseniz, mutlaka önkoşulları uyguladınız, telefonunuzun kilidi açıldı.

Bu durumda, sorunun çözümün altında bulacağınız geri alma karşılığından kaynaklandığını düşünüyorum.
?

Oyla:
Üst Alt