Yardım Redmi Note 7 WiFi Sorunu

UysaaL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Merhaba arkadaşlar iki gün önce 2 adet Redmi Note 7 aldık, iki telefonda WiFi bağlanıyor ama birine internet erişimi gelmiyor.
Kisaca hangi telefon ilk önce WiFi bağlanırsa diğeri internete giremiyor. Başına böyle bir şey gelen var mı? Nasıl çözebilirim bunu?
Teşekkür ederim şimdiden.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhaba arkadaşlar iki gün önce 2 adet Redmi Note 7 aldık, iki telefonda WiFi bağlanıyor ama birine internet erişimi gelmiyor.
Kisaca hangi telefon ilk önce WiFi bağlanırsa diğeri internete giremiyor. Başına böyle bir şey gelen var mı? Nasıl çözebilirim bunu?
Teşekkür ederim şimdiden.

Telefonla alakalı değil modemle alakalıYes~~ Çünkü hangisi İLK bağlanırsa internete giriyor o zaman sorun modem kaynaklı Yes~~

Oyla:

mterzy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muharrem
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Modem ayarlarında belirli kullanıcı kıstı olabilir.
Anlattığınız kadarıyla cihazdan ziyade modem ayarlarınızı kontrol etmenizde fayda var

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Hocam aynı wifi mac kimligi yüklemişler imei repair yapıldı büyük ihtimalle, aynı kimlikteki cihazlar ayni anda bağlanınca modem birini atıyor, aldığınız yer ile iletişime geçin tekrardan imei repair yapılacak büyük ihtimalle ya da qcn dosyası değişecek

Oyla:

UysaaL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aynı wifi mac kimligi yüklemişler imei repair yapıldı büyük ihtimalle, aynı kimlikteki cihazlar ayni anda bağlanınca modem birini atıyor, aldığınız yer ile iletişime geçin tekrardan imei repair yapılacak büyük ihtimalle ya da qcn dosyası değişecek
Aynen hocam mac adresleri aynı. Ben rootlayip mac adresini değişsem sorun çözülür mü? Yoksa qnc dosyası değişmek zorunda mı?

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Aynen hocam mac adresleri aynı. Ben rootlayip mac adresini değişsem sorun çözülür mü? Yoksa qnc dosyası değişmek zorunda mı?
Hocam sanırım değişmesi lazım eğer anlıyorsanız bu işlerden yapabilirsiniz diye düşünüyorum,benim nasıl değiştirildiği hakkında bir bilgim yok maalesef

Oyla:

UysaaL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sanırım değişmesi lazım eğer anlıyorsanız bu işlerden yapabilirsiniz diye düşünüyorum,benim nasıl değiştirildiği hakkında bir bilgim yok maalesef
Rootlayip denicem hocam teşekkür ederim

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Bir cihazın tüm bilgilerini nasıl öğrebeniliriz? Ekran paneli, işlemci seti, mac adresi vs vs
Ayarlar-telefon hakkında-cekirdek sürümüne 3 kez üst üste tıklayın en üstte software versiyon yazıyor ordan bulursunuz

Oyla:
Üst Alt