Yardım Redmi Note 7 video ve müzik kendi kendine duruyor

ozan80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel plus ui 3.6v
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar hepinize merhaba. Redmi note 7 cihazımda 2 gün önce bu sorun başladı. Öncelikle bu sorunun kurduğum pixel experience romdan kaynaklı olduğunu düşündüm ve mıuı eu rom yükledim yine aynı sorun devam etti. Belki bu rom da sorunludur dedim ve pixel plus ui kurdum. Uygulamaların pil kısıtlamasını kaldırdım, otomatik başlatmayı açtım, şarj kablomu bile değiştirdim fakat 5-6 dakikada bir kendi kendine müzik ve video duruyor. Sanki birisi pause tuşuna basıyor gibi oluyor. Yardım eder misiniz lütfen?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Forum Kuralları 3.7 ve 3.11 gereğince konu başlığı düzenlenmiştir. Konu açarken Forum Kuralları'na dikkat edelim.

Sorununuzun kaynağı olarak aklıma şu an 2 sebep geldi:
1- Kulaklık veya aux kablosu kullanıyorsanız onlardan kaynaklı olabilir.
2- Ram belleği aşırı dolduğu için telefon kendiliğinden kapatıyor olabilir ram kazanma amacıyla.

Harici bir aksesuar kullanıyorsanız değiştirip deneyin (kulaklık girişi vs. de temizleyin).
Harici aksesuar kullanmıyorsanız cihazın yazılımını düşürün. MIUI 12 kurulu ise bolca sorunla geldiği için sıkıntı çıkıyor olabilir. AOSP romlarda da ram yönetimi sorunu olabiliyor yeni sürümlerde.

Oyla:

ozan80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forum Kuralları 3.7 ve 3.11 gereğince konu başlığı düzenlenmiştir. Konu açarken Forum Kuralları'na dikkat edelim.

Sorununuzun kaynağı olarak aklıma şu an 2 sebep geldi:
1- Kulaklık veya aux kablosu kullanıyorsanız onlardan kaynaklı olabilir.
2- Ram belleği aşırı dolduğu için telefon kendiliğinden kapatıyor olabilir ram kazanma amacıyla.

Harici bir aksesuar kullanıyorsanız değiştirip deneyin (kulaklık girişi vs. de temizleyin).
Harici aksesuar kullanmıyorsanız cihazın yazılımını düşürün. MIUI 12 kurulu ise bolca sorunla geldiği için sıkıntı çıkıyor olabilir. AOSP romlarda da ram yönetimi sorunu olabiliyor yeni sürümlerde.
Kulaklıklı veya kulaklıksız aynı durum oluyor. Ram temizlik için uygulamaları yükledim fakat yine bişey değişmedi. Şöyle söyleyeyim müzik kendi kendine duruyor ve 4-5 saniye sonra kendi kendine devam ediyor.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Kulaklıklı veya kulaklıksız aynı durum oluyor. Ram temizlik için uygulamaları yükledim fakat yine bişey değişmedi. Şöyle söyleyeyim müzik kendi kendine duruyor ve 4-5 saniye sonra kendi kendine devam ediyor.
Ram için program yüklemek manasız. Çünkü temizlikten 5-6 saniye sonra kendi hâline geri döner. Rom değişikliği yapmanız gerek. Daha düşük bir sürüme geçip deneyin.

Oyla:

ozan80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram için program yüklemek manasız. Çünkü temizlikten 5-6 saniye sonra kendi hâline geri döner. Rom değişikliği yapmanız gerek. Daha düşük bir sürüme geçip deneyin.
Eski sürüm bir rom önerisi yapar mısınız?

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Eski sürüm bir rom önerisi yapar mısınız?
Note 7 kullanmıyorum. Note 7 kullanıcı yorumları konusunda sorarsanız daha iyi öneri sunarlar.

Oyla:
Üst Alt