Yardım Redmi Note 7 twrp sorunu

SafderunTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi note 7
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.5 | Kararlı 11.0.5.0(PFGMIXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, redmi note 7 telefonuma güncelleme geldi. Önceden twrp yüklü olduğu için romu indirip twrp üzerinden flashlayarak güncelledim. Güncellemeden sonra twrp silinip stock recovery yüklendi. Tekrardan twrp yüklemek istediğimde birkaç sorun ile karşılaşıyorum.

twrp atmak için bu programı kullandım: Recovery - Redmi Note 7 Twrp 3.3.0-0517 Tek Tuş Yükleme Aracı

Windows 10 bilgisayarımda çalıştırdım (driverlar kurulu). Telefonu fastboot moduna aldım. Ancak programdan fastboot modunda seçeneğini seçtiğim anda, telefon sol üst köşede press any key to shutdown tarzında birşey yazıyor. Telefon açık seçeneğini de denedim programın, yine aynı. Usb debugging açık, oem kilit açık herşey normal.

Win 7 bilgisayarımda (driverlar kurulu) denediğimde, telefon fastboot modunda iken, programı çalıştırıp fastboot modunda seçeneğini seçtiğimde hiçbirşey olmuyor. Adb driver diye google'da aratıp onu kurdum yine çalışmıyor. Çözümü var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Manuel kurulum yapıp linkte ki twrpyi deneyin + Twrp İLK kurulumda hemen magisk (root) yükleyin yoksa yine silinir twrp.

Twrp

Ekli dosyalar

• Magisk-v20.3.zip
    5,3 MB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Oyla:

SafderunTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi note 7
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 10 bilgisayarda USB portunu değiştirerek denediniz mi?

evet denedim
Manuel kurulum yapıp linkte ki twrpyi deneyin + Twrp İLK kurulumda hemen magisk (root) yükleyin yoksa yine silinir twrp.

Twrp

hemen bakıyorum

cevaplarınız için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp

Denenleri yaptım. aynı şekilde fastboot ekranında sol üst köşede any key to shutdown yazıyor. Cmd ekranını bırakıyorum aşağıya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp

cmd yönetici olarak başlatmam da sorunu çözmedi, ancak bu sefer hiçbirşey olmuyor. recovery komutunu girdiğimde terminal bir alt satıra geçiyor, öyle kalıyor, telefonda any key to shutdown yazısı yok

Ekli dosyalar

• cmd.png
    cmd.png
    24,3 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt