Soru Redmi Note 7 Twrp Hata

knkahun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrh
Cihazım
redmi note 7
Konular
21
Cihazıma muiu 12 yükledim. Beğenmedim eski kullandığım pixel Roma donus yapmak istedim ancak hangi romu denediysem error 7 hatası veriyor. Updater scrtp i düzenledikten sonra eroor 6 veriyor. Twrp ve cwm hepsini her bildiğim yolu denedim. Sadece muiu 12 yukleniyor başka bişey yüklenmiyor. Acil yardıma ihtiyacım var şimdiden tesekkurler

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Cihazıma muiu 12 yükledim. Beğenmedim eski kullandığım pixel Roma donus yapmak istedim ancak hangi romu denediysem error 7 hatası veriyor. Updater scrtp i düzenledikten sonra eroor 6 veriyor. Twrp ve cwm hepsini her bildiğim yolu denedim. Sadece muiu 12 yukleniyor başka bişey yüklenmiyor. Acil yardıma ihtiyacım var şimdiden tesekkurler
Format data yapıp tekrar wipe yapın ardından romu install bölümünden kurmayı deneyin

Oyla:

knkahun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrh
Cihazım
redmi note 7
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğin herşeyi belkide 10 kere yaptım ama nafile. Yanlış rom değil çünkü daha önce yüklediğim kullandığım rom.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Dediğin herşeyi belkide 10 kere yaptım ama nafile. Yanlış rom değil çünkü daha önce yüklediğim kullandığım rom.
Mi Flash ile bir rom kurup tekrar twrp yazabilirsiniz ya da farklı bir sürüm twrp kullanabilirsiniz.

Oyla:

knkahun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrh
Cihazım
redmi note 7
Konular
21
Mi Flash ile bir rom kurup tekrar twrp yazabilirsiniz ya da farklı bir sürüm twrp kullanabilirsiniz.
Muiu 12 romunu kurarken hata almıyorum. Hata olunca mecbur yine 12 yi yukluyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vendor'u de wipe yapıyorsunuz değil mi ?
sd kart hariç hepsini seçip wipe yapıyorum. Sonuç aynı. Romda ki updateri duzenleyince error 6 hatası veriyor. Düzenlemeden error 7 hatası veriyor.

Oyla:

knkahun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrh
Cihazım
redmi note 7
Konular
21
Bu sorun nette çok araştırdım ancak halen bir çözüm bulamadim. Belkide bildiğim herşeyi yaptım ancak bilmediğim bir şey var. Halen çözüm bulamadım yardım bekliyorum

Oyla:
Üst Alt