Sohbet Redmi Note 7 TWRP Decrypt Data Şifresi

ibrahimovvv

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Arkadaşlar öncelikle herkesin bayramını kutlarım.sorun şu ben redmi note 7 cihazımda 11.0.6.0 olarak kullanıyordum.android 9 du. ben kendim twrp ile miu 12 20.7.9 android 10 rom kurdum. Ama bu romda twrp decrypt data diye şifre soruyor ve şifreyi girmezsen yerel hafıza görünmüyor.dolayısıyla twrp kullanılamıyor.global roma dönünce şifre sormuyor.ama bu romda soruyor. yardımcı olabilecek bir kardeşim var mı bu şifre olayını çözmek için ?

Ekli dosyalar

• screenshot_2019-12-12-05-20-19.png
    screenshot_2019-12-12-05-20-19.png
    105,3 KB · Görüntüleme: 73

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Videoyu izleyin umarım yardımcı olur

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
telefonuzda şifre var ise yazın oraya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonuzda şifre var ise yazın oraya
yada bunu görmek istemiyorsanız telefondaki kilidi kaldırın bu işlemleri yapmassanız twrp cihazın hafızasını göremez ve pc yi de

ibrahimovvv

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef o yöntemi denedim. Cihazdaki tüm sifreleri kaldrdim ve tus kilidini kaldirdim. Fakat yine decrypt sifresini istiyor ???

Ferhat.21

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 7
Konular
17
Arkadaşlar öncelikle herkesin bayramını kutlarım.sorun şu ben redmi note 7 cihazımda 11.0.6.0 olarak kullanıyordum.android 9 du. ben kendim twrp ile miu 12 20.7.9 android 10 rom kurdum. Ama bu romda twrp decrypt data diye şifre soruyor ve şifreyi girmezsen yerel hafıza görünmüyor.dolayısıyla twrp kullanılamıyor.global roma dönünce şifre sormuyor.ama bu romda soruyor. yardımcı olabilecek bir kardeşim var mı bu şifre olayını çözmek için ?
Bendede bu sorun oldu. Bir hafıza kartı bul içine orengefox twrp yükle ve instalda hafıza kartını bulup olu flaşla problem çözülecektir

oturak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
note 12 pro+ 5G
Meslek
tekniker
Konular
6
konuyu hortlatıcam ama bu twrp ve orangefoxun şifreleri bezdirdi buna bi kestirme flash lazım eu stabilden betaya geçerken orange r11 şifre istedi telefonda dahil neyse dedim eaa miui11 flashladım twrp yine karşıma cıktı yok kardeşim şifresiz olmaz dedi şimdi en baştan miui11 eaa ordan wtrp format data orangefox flash eu beta fiash derken hala bekliyorum telefon açılsında bütün ayarlarımı baştan yapayım diye aylık temizlik diye kendimi teselli ediyorum:@

demeyi unuttum orange r11 format data sorunlu

Üst Alt