TWRP uçmuş. Cihazınıza uygun TWRP yükledikten sonra Magisk ile Root atarsanız kalıcı olur. Şuan cihazınız normal şekilde açılıyor ise altta ki konu üzerinden her türlü istediğinizi zahmetsiz şekilde yapabilirsiniz. Daha doğrusu uygulama sizin yerinize herşeyi yapmakta..TWRP yükledim fakat TWRP değil normal recovery kısmı açılıyor. Nasıl açabilirim?
Tekrar denedim ama bu sefer rom yüklerken hata verdiNereden yüklediniz buradan deneyin birde
Rehber - Kolay, adım adım Bootloader kilidi açma-TWRP yükleme-Rom yükleme
Forumda arkadaşlarımızın hazırladığı var olan konuları, bu işe yeni başlayan arkadaşlar için adım adım olacak şekilde bir araya getirmek istedim. 0. Yedekleme Öncelikle bu işlemlere başlamadan önce telefonumuzdaki verileri yedeklememiz gerekiyor. Bunun için telefonumuzda senkronizasyon kapalı...forum.miuiturkiye.net
Deniyorum.TWRP uçmuş. Cihazınıza uygun TWRP yükledikten sonra Magisk ile Root atarsanız kalıcı olur. Şuan cihazınız normal şekilde açılıyor ise altta ki konu üzerinden her türlü istediğinizi zahmetsiz şekilde yapabilirsiniz. Daha doğrusu uygulama sizin yerinize herşeyi yapmakta..
XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme
Zip file is corrupt!
Şimdi ise böyle bir hata veriyor