Yardım Redmi Note 7 Titreşim Çalışmıyor

srhtfree

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.6
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Cihazı daha yeni açtım herşeyi sıfır titreşim açık olduğu halde çalışmıyor bunun nedeni nedir ne olabilir acaba

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Benim telefonum da sorun yoktu bugün farkettim titreşim çok zayıf çalışıyor muhtemelen titreşim motorlarından biri yada bir kaçı çalışmıyor düşme darbe vs. hiçbir şey yok kendi kendine neden böyle oldu acaba

Oyla:

bayarmuhammed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammed
Cihazım
red mi note 7
Konular
2
ayarlar>telefon hakkında>çekirdek sürümüne 3 kere tıklayın acılan pecerede motor bolume girin ordaki bölümü tıklayın bakın titriyor mu test bölümü eğerki titremiyorsa arıza durumu var titriyorsa ayarlarda titreşim kapalıdır

Oyla:

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
ayarlar>telefon hakkında>çekirdek sürümüne 3 kere tıklayın acılan pecerede motor bolume girin ordaki bölümü tıklayın bakın titriyor mu test bölümü eğerki titremiyorsa arıza durumu var titriyorsa ayarlarda titreşim kapalıdır
Oradan test ettim titriyor ama eskisinden zayıf titriyor kulağıma yaklaştırıp hangi motorun çalıştığını tespit ettim şarj girişinin tam orada ki çalışıyor note 7 telefonu olan birisi benim gibi kontrol edebilirmi telefonun başka nerelerinde titreşim motoru var diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

3 gün önce bu kılıftan alıp takmıştım telefonu biraz sıkıyor zarar vermiş olabilir mi ?

Güncel +

Son düzenleme:
Oyla:

bayarmuhammed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammed
Cihazım
red mi note 7
Konular
2
Oradan test ettim titriyor ama eskisinden zayıf titriyor kulağıma yaklaştırıp hangi motorun çalıştığını tespit ettim şarj girişinin tam orada ki çalışıyor note 7 telefonu olan birisi benim gibi kontrol edebilirmi telefonun başka nerelerinde titreşim motoru var diye

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

3 gün önce bu kılıftan alıp takmıştım telefonu biraz sıkıyor zarar vermiş olabilir mi ?

Güncel +
aynısı bendede var alakası yok kılıfla o zaman arakdaşım sen onu garantiye yolla motordan olma ihtimali cok yüksek

Oyla:
Üst Alt