Yardım Redmi Note 7 Sürüm Düşürme

celilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
celilhan
Cihazım
redmi note7
Konular
19
merhabalar redmi note 7
miui 12.0.1
android 10 kullanıyorum.

android ve miui sürümünü en stabil wild rift oynarken kasmayacak yani eski sürüm 9 du galiba
çok iyiydi güncelleyince çöp oldu telefon.
nasıl geçebilirim eski sürüme.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
merhabalar redmi note 7
miui 12.0.1
android 10 kullanıyorum.

android ve miui sürümünü en stabil wild rift oynarken kasmayacak yani eski sürüm 9 du galiba
çok iyiydi güncelleyince çöp oldu telefon.
nasıl geçebilirim eski sürüme.
İlk önce bootloader kilidin açık olmalı açık değil ise forumda kısa bir arastirma sonucunda nasıl açılır bulabilirsin garanti devam ediyor ise acinca garanti bozulur

diyelim bootloader kilidin açık

Mi flash tools programı ile eski sürüme donebilirsin ama cihazda anti roolback de olabilir o yüzden hangi sürüme dusurecegine dikkat etmen gerek yoksa telefon brick olabilir

mi flash tools programı ile rom flashlamak içinde anlatımlar forumda mevcut yine bulabilirsin

şuan sana anlattıklarım içinden (anti rollback - bootloader - brick) gibi kelimeler yabancı geliyor ise ilk önce derin bir araştırmaya gir daha sonra bu yola çık zira bu konulara uzak isen durum seni biraz zorlayabilir

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Predator kernel denediniz mi? En azından Android 10'da kalın ki kernel ile destekleyin hocam. Android 9 desteklemiyordur büyük ihtimalle kerneller şuanda

celilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
celilhan
Cihazım
redmi note7
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk önce bootloader kilidin açık olmalı açık değil ise forumda kısa bir arastirma sonucunda nasıl açılır bulabilirsin garanti devam ediyor ise acinca garanti bozulur

diyelim bootloader kilidin açık

Mi flash tools programı ile eski sürüme donebilirsin ama cihazda anti roolback de olabilir o yüzden hangi sürüme dusurecegine dikkat etmen gerek yoksa telefon brick olabilir

mi flash tools programı ile rom flashlamak içinde anlatımlar forumda mevcut yine bulabilirsin

şuan sana anlattıklarım içinden (anti rollback - bootloader - brick) gibi kelimeler yabancı geliyor ise ilk önce derin bir araştırmaya gir daha sonra bu yola çık zira bu konulara uzak isen durum seni biraz zorlayabilir

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam işlemi gerçekleştirdim ekranda kırmızı çizgiler çıkıyor. ve bl kapatsam garanti yine. de bozuluyor mum

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
hocam işlemi gerçekleştirdim ekranda kırmızı çizgiler çıkıyor. ve bl kapatsam garanti yine. de bozuluyor mum
Hocam BL kapatsan servisin pek anlayabileceğini zannetmiyorum tahminimce bozulmaz yani ama tabi bu benim fikrim kırmızı çizgiler derken Ghost screen gibi mi hocam zamanla gelip zamanla kayboluyor mu ??

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt