Yardım Redmi Note 7 su dolu kovaya düştü.

1kkorkmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
İyi günler arkadaşlar.Redmi Note 7 kullanıyorum.Dün su dolu kovanın içine düştü.Düştükten sonra kendi kendine aç kapat yaptı.Fastboot ekranı geldi.Akşama doğru ise nerdeyse tamamen düzeldi.Bugün sabah ise telefonla oynarken birden bire ekran gitti.Şarja taktığımda falan ses geliyo.Deneme amaçlı başka bir telefondan kendimi aradım ses geliyo hiçbir sıkıntı yok.Servise vermeyi düşünüyorum.Vermelimiyim?Telefonu yaptırsam bile ilerde aynı sıkıntılarla karşılaşırmıyım?Bilgili arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Fakelifetk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Redmi note 7
Meslek
E-Ticaret
Konular
28
Tam bilgim yok ama nemden dolayı uzun vadede oksitlenme yapan cihazlar vardı sanırsam.

Oyla:

1kkorkmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekranı değiştirme ve içini temizletme ortalama kaça patlar?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
ekranı değiştirme ve içini temizletme ortalama kaça patlar?

Cihazınız servise gidip incelenmeden fiyat vermek çok zor. Ekranın dahi değişip değişmemesi gerektiği bilemiyoruz. Diğer yandan farklı donanımlar da zarar görmüş olabilir fakat çok büyük ihtimalle cihazınızın onarım ücreti yenisinden daha pahalıya gelecektir. Üstelik onarılsa bile sıvı temaslı cihazlar bir süre sonra farklı sorunlar verebiliyor. Yeni cihaz bakmanız daha mantıklı olabilir, geçmiş olsun.

Oyla:
Üst Alt