- Adım
- Talha
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 45
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 11,0,1,0
- Telefon Modeli
- Redmi note 7
- Bootloader Kilidi
- Açık
RN7 cihazım da yeni rom yükleyip beğenmedikten sonra eski romuma dönüp kurulumu yaptım, sonra twrp backup mı restore ettim, telefonu reboot ettikten sonra şifre ekranı geldi, eski romumdaki şifreyi yazıyorum kabul etmiyor, (şifre ekranı derken normal bilidğiniz telefonu açarken ki şifre, parmak okuyucu veya yüz tanımanın yerine kullanıldığı klasik şifre) fakat telefon yeni açıldığı için parmak izi veya yüzü okumuyor şifre istiyor. Şifrenin doğru olduğundan %100 eminim, neden bu şifreyi yanlış görüyor olabilir? Çözüm önerileriniz bekliyorum
Yedekleme de DATA ve SYSTEM i seçerek geri yükleme yaptım.
Bu konudaki dosya telefonum da çalışır mı?
Sorunu bu yöntemle çözebildim, fakat konuya denk gelen olursa ve bilgilendirirse mutlu olurum, böyle bir sorun neden olmuş olabilir? Backup ta şifre dosyası zarar görmüş olabilir mi?
Yedekleme de DATA ve SYSTEM i seçerek geri yükleme yaptım.
Bu konudaki dosya telefonum da çalışır mı?
Çözüldü - Kilit deseni açılmıyor
Merhaba iyi forumlar,AOSP rom yükledim ayarlardan deseni gizle yaptim 4x4 olduğu ıçın desen hep yanlış giriyorum verileri kaybetmeden sıfırlamam yada bu kilidi kaldirmam mümküm mu? Usb ayıklama açıl olup cihaz rootludur.Dünden bu yana kilitli cihaz.Anlayisiniz icin teşekkürler
forum.miuiturkiye.net
Rehber - TWRP İle Unutulan Telefon Şifresini Kaldırma
Bu sefer telefonumuza koyduğumunuz herhangi bir şifreyi kaldırmayı anlatmaya çalışacağım sizlere. Bu şifre; Desen,Pin,Şifre olabilir hangisi olduğu fark etmez. Gerekli olanlar... Bootloader kilidi açık bir cihaz TWRP kurulu değilse sıkıntı değil çünkü bootloader açık olduğu için kurulabilir...
forum.miuiturkiye.net
Moderatör tarafında düzenlendi: