Çözüldü Redmi Note 7 Şifre Kabul Etmiyor

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11,0,1,0
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
RN7 cihazım da yeni rom yükleyip beğenmedikten sonra eski romuma dönüp kurulumu yaptım, sonra twrp backup mı restore ettim, telefonu reboot ettikten sonra şifre ekranı geldi, eski romumdaki şifreyi yazıyorum kabul etmiyor, (şifre ekranı derken normal bilidğiniz telefonu açarken ki şifre, parmak okuyucu veya yüz tanımanın yerine kullanıldığı klasik şifre) fakat telefon yeni açıldığı için parmak izi veya yüzü okumuyor şifre istiyor. Şifrenin doğru olduğundan %100 eminim, neden bu şifreyi yanlış görüyor olabilir? Çözüm önerileriniz bekliyorum
Yedekleme de DATA ve SYSTEM i seçerek geri yükleme yaptım.
Bu konudaki dosya telefonum da çalışır mı?
Sorunu bu yöntemle çözebildim, fakat konuya denk gelen olursa ve bilgilendirirse mutlu olurum, böyle bir sorun neden olmuş olabilir? Backup ta şifre dosyası zarar görmüş olabilir mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
böyle bir sorun neden olmuş olabilir? Backup ta şifre dosyası zarar görmüş olabilir mi?
Böyle olmasının sebebi yedek almadan önce telefonda parmak izi veya şifre/desen olmasıdır. Yedeği geri yüklediğimizde ise aldığımız yedekte parmak izi veya şifre/desen olduğu için Android bu noktada afallıyor ve sorun çıkartıyor. Yedeğe dönüşte böyle bir problem yaşamamak için yedek almadan önce tüm şifreleme yöntemlerini kaldırmanız yeterli olacaktır. Alıntı: 1231243

Oyla:

Talhaokte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi note 7
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle olmasının sebebi yedek almadan önce telefonda parmak izi veya şifre/desen olmasıdır. Yedeği geri yüklediğimizde ise aldığımız yedekte parmak izi veya şifre/desen olduğu için Android bu noktada afallıyor ve sorun çıkartıyor. Yedeğe dönüşte böyle bir problem yaşamamak için yedek almadan önce tüm şifreleme yöntemlerini kaldırmanız yeterli olacaktır. Alıntı: 1231243
Yanıtınız için teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt