Soru Redmi Note 7 şarj sorunu ve güncellemeler

busratg

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Büşra
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Herkese merhaba bu ilk xiaomi deneyimim redmi note 7 kullanıyorum normalde bu telefonun şarjının 2-3 gün gittigini biliyorum fakat telefonu alalı 4 gün oldu ve sarjı hızlı dolup 1 günde bitiyor. Aşırı hızlı değil ama normalde bundan daha uzun gitmesi gerektiğini biliyorum 4000mah batarya 1000mah performansı gösteriyor ilgili resmi konuya ekleyeceğim. Güncellemeyle düzelir belki dedim ama v11.0.4.0 güncellemesiyle düzelmedi. Bir de telefon aldığımda v10.0.2.1 sürümündeydi güncelleme olarak direkt 11.0.4.0 geldi. Biraz cahilce bir soru olacak belki ama aradaki güncellemelerin olmamasının bir önemi var mı? Diğer güncellemelerde gelen yenilik ve düzeltmeler en son güncellemeyle de telefona aktarılır değil mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-01-24-00-16-23-003_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-01-24-00-16-23-003_com.miui.securitycenter.jpg
    273,8 KB · Görüntüleme: 55

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Maalesef en son güncelleme ile aynı dertten muzdaribim. 4000mah pil 1000mah gibi duruyor kullanımda.

Oyla:

senersell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersel
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Bende 7 aydır redmi note 7 kullanıcısıyım. Telefonu kullanamaya başladığım 1-1.5 hafta benimde şarjım normalden çabuk bitiyordu. Ancak telefon daha sonrasında sanki kalibre olmuş gibi şarj süresi uzadı. Aynı durum miui 11 sürümüne geçince de oldu. 1 hafta şarj çabuk bitti. Şimdi tekrardan eski duruma döndü ve yoğun kullanımda 6-7 saat ekran süresi rahat alıyorum. Size tavsiyem biraz beklemeniz. Batarya boşalt-doldur yaptıkça performansı artacaktır düşüncesindeyim.

Oyla:

busratg

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Büşra
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 7 aydır redmi note 7 kullanıcısıyım. Telefonu kullanamaya başladığım 1-1.5 hafta benimde şarjım normalden çabuk bitiyordu. Ancak telefon daha sonrasında sanki kalibre olmuş gibi şarj süresi uzadı. Aynı durum miui 11 sürümüne geçince de oldu. 1 hafta şarj çabuk bitti. Şimdi tekrardan eski duruma döndü ve yoğun kullanımda 6-7 saat ekran süresi rahat alıyorum. Size tavsiyem biraz beklemeniz. Batarya boşalt-doldur yaptıkça performansı artacaktır düşüncesindeyim.
Bu gerçekten çok rahatlattı çok teşekkür ederim:)mm~~clap~~angel~~

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
4k ma bataryaniz 1k deger gostermiyor 4k bataryaniz uzerinden doluluk orani 1k oldugundan orada oyle yaziyor..

Oyla:

busratg

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Büşra
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4k ma bataryaniz 1k deger gostermiyor 4k bataryaniz uzerinden doluluk orani 1k oldugundan orada oyle yaziyor..
Evet sonradan fark ettim onunla alakalı olduğunu pek üstüne düşünmeden yazmışım sanırım yine de uyarı için sağolun :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir sorunla karsılasıpta konuya bakan olursa diye yazayım şarj problemi çözülmedi telefonun imei sinin kopyalandığını öğrendim ilk imei numarasi 0 yazıyor ikincisinde ise normal numara var kullanılmış olabilir dendi büyük ihtimalle şarj problemi de bu yüzden. Telefonu iade etmeye çalışacağım umarım problem çıkmaz

Oyla:
Üst Alt