Yardım Redmi Note 7 şarj çok çabuk bitiyor

qalawzi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.1
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba başlıktada belirttiğim gibi şarjım çok çabuk bitiyor pil kullanım detaylarını medya olarak ekledim kernel veya custom rom atmadan çözüm bulursak sevinirim şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    45,9 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    38,3 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    46,6 KB · Görüntüleme: 40

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
kullandığınız miui sürümünü nedir ve telefon ne kadarlık yani ilk aldığınız günden beri ne kadar süre geçti??

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

qalawzi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullandığınız miui sürümünü nedir ve telefon ne kadarlık yani ilk aldığınız günden beri ne kadar süre geçti??

konuda yazdığı gibi sürüm "MIUI Global 12.0.1" telefonu 2019 eylül ayında aldım

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
konuda yazdığı gibi sürüm "MIUI Global 12.0.1" telefonu 2019 eylül ayında aldım
Miui 12 genel anlamda şarjda sıkıntıli bir sürüm ben şuan miui Eu 12.0.3 stable kullanıyorum ekran sürem 6-7 saat arası değişiyor cihaz 2 ay sonra 2 senelik olacak sizinde baktım ekran süreniz yaklaşık 6 saat kadar sanırım normal yani birde siz global surumdesiniz eu da olsaydiniz biraz daha fazla alabilirdiniz süreyi ama ahım şahım da bir fark olmazdı miui 11 deyken nasıldı ekran süreniz ben direk 12 ile başladığım için bu cihaza bir süre veremiyorum ama herkes miui 11 de çok fazla ekran süresi alıp miui 12 ye geçince bariz azalma olduğunu vurguluyor sizde de aynı problem var yani daha dogrusu problem değil normal bir durum en iyi pil için maalesef miui 11 e dönmeniz gerek

Oyla:

qalawzi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miui 12 genel anlamda şarjda sıkıntıli bir sürüm ben şuan miui Eu 12.0.3 stable kullanıyorum ekran sürem 6-7 saat arası değişiyor cihaz 2 ay sonra 2 senelik olacak sizinde baktım ekran süreniz yaklaşık 6 saat kadar sanırım normal yani birde siz global surumdesiniz eu da olsaydiniz biraz daha fazla alabilirdiniz süreyi ama ahım şahım da bir fark olmazdı miui 11 deyken nasıldı ekran süreniz ben direk 12 ile başladığım için bu cihaza bir süre veremiyorum ama herkes miui 11 de çok fazla ekran süresi alıp miui 12 ye geçince bariz azalma olduğunu vurguluyor sizde de aynı problem var yani daha dogrusu problem değil normal bir durum en iyi pil için maalesef miui 11 e dönmeniz gerek

öncesini hatırlamıyorum ama bu kadar da hızlı gitmiyordu. Eski sürüme dönmenin bir yolu varsa rica edersem anlatabilir misiniz? teşekkürler

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
öncesini hatırlamıyorum ama bu kadar da hızlı gitmiyordu. Eski sürüme dönmenin bir yolu varsa rica edersem anlatabilir misiniz? teşekkürler
Öncelikle Bootloader kilidiniz açık olmak zorunda daha sonra pc yardımı ile mi flash tools programını kullanarak eski sürüm yükleyebilirsiniz forumda uygulama kullanımı ve dönüş için detaylı anlatımlar var

Oyla:

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Ekran süresi 3 buçuk saat iken şarj %52 aslında 7 saat sot yapar, drain hızlı ise batarya ile alakalı, tabi MIUI sürümleri ve temiz kurulum denemiş iseniz

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Ekran süresi 3 buçuk saat iken şarj %52 aslında 7 saat sot yapar, drain hızlı ise batarya ile alakalı, tabi MIUI sürümleri ve temiz kurulum denemiş iseniz
7 saat değilde 6 - 6bucuk saat olur ben şuan temiz kurulum ile eu dayım 6-7 saat arası dolanıyor ekran süresi miui 12 ile alakalı bir durum herkes pil yönünden şikayetçi zaten

Oyla:
Üst Alt