Soru Redmi Note 7 Root atmak

Tronclen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
13
Arkadaşlar iyi akşamlar. Telefonum Redmi Note 7 garantisi bitti. Telefona root atmak istiyorum ancak bazı endişelerim var. Telefonda bankacılık vs. İşlerim oluyor. Şifrelerim vs telefonda. Bunların çalınma ihtimali vs gibi sorunlar var mı? Eksileri artıları nelerdir? Yardım ederseniz sevinirim.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Eksileri Kilit açtığınız için her zaman risk altındasınız ancak şimdiye kadar bu durum yüzünden verileri çalınan birisini duymadım. Artıları, Android dünyası size sonuna kadar açılıyor, dilediğinizce özelleştirebilirsiniz cihazınızı.

Son düzenleme:

Tronclen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eksileri Kilit açtığınız için her zaman risk altındasınız ancak şimdiye kadar bu durum yüzünden verileri çalınan birisini duymadım. Artıları, Android dünyası size sonu kadar açılıyor, dilediğinizce özelleştirebilirsiniz cihazınızı.
Hocam güvenlik açıkları için alabileceğimiz bir önlem var mı? Sadece google playdan uygulama indiriyorum apk ile işim yok. Ayrıca bu konuda biraz bilgisizim. Roottan sonra başka bir rom yüklememiz lazım mı?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam güvenlik açıkları için alabileceğimiz bir önlem var mı? Sadece google playdan uygulama indiriyorum apk ile işim yok. Ayrıca bu konuda biraz bilgisizim. Roottan sonra başka bir rom yüklememiz lazım mı?
Cihaza neden root atmak istiyorsunuz? Elbette alabileceğiniz önlemler mevcut.

Tronclen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
13
Cihaza neden root atmak istiyorsunuz? Elbette alabileceğiniz önlemler mevcut.
Hocam telefon fazlasIyla yavaşladı. 3. senesine giriyor. Pili eskisi gibi dayanmıyor ve özelleştirme yapmak istiyorum açıkçası. Ne gibi önlemler alabilirim?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam telefon fazlasIyla yavaşladı. 3. senesine giriyor. Pili eskisi gibi dayanmıyor ve özelleştirme yapmak istiyorum açıkçası. Ne gibi önlemler alabilirim?
Hocam banka ve devlet uygulamaları için root sonrası magisk hide uygulayabilirsiniz.

Tronclen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
13
Hocam banka ve devlet uygulamaları için root sonrası magisk hide uygulayabilirsiniz.
Peki ben bunları yaparken bana yardımcı olabilir misiniz? Konu hakkında çok bilgim yok çünkü. Eğer siz yardımcı olmak istemezseniz başka bir kaynak gösterebilir misiniz?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Peki ben bunları yaparken bana yardımcı olabilir misiniz? Konu hakkında çok bilgim yok çünkü. Eğer siz yardımcı olmak istemezseniz başka bir kaynak gösterebilir misiniz?
Hocam gün içerisinde forumda aktif isem yardımcı olurum.

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
cihazın bootloader kilidinia açın sonrasında aynı konu üzerinden yardımcı olalım

Üst Alt