- Adım
- Merve
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global Stabil v12.0.1
- Telefon Modeli
- Redmi Note 7
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba, forumda yeniyim ve bu ilk konum öncelikle bir hatam varsa affola. Bugün sabah saatlerinde kardeşimin uyku sersemi Redmi Note 7 telefonuna bir şeyler yapması sonucu telefonun recovery ekranı açılmıyor, sürekli Redmi yazısında tekrar başlama yapıyor, yani bootloop mevcut. Fastboot ekranına girebiliyorum, bootloader kilidi açık. Telefon imeisi sonradan atılmış bir telefon. Dolayısıyla imei ve veriler gitmeden (içinde önemli veriler var maalesef) durumu düzeltmek istiyorum.
Fastboot ile Mi Flash Tool üzerinden rom flashlamayı denedim ancak başarısız oldum. dummy.img ve hyp.mbn hataları aldım, açıkçası sağlıklı ve eksiksiz şekilde rom indirilecek kaynak hangisi ondan da emin olamadım. Ne yapacağımı bilemiyorum şuan. Telefonda antirollback koruma da mevcut, mevcut sürüm hangisi bilmiyorum ama MIUI 11'li bir şey olduğunu biliyorum.
Eğer mevcut durumu düzeltmek için yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. Eski bir telefon olduğunu bilsem de el atabilecek olanlar vardır diye umuyorum
Fastboot ile Mi Flash Tool üzerinden rom flashlamayı denedim ancak başarısız oldum. dummy.img ve hyp.mbn hataları aldım, açıkçası sağlıklı ve eksiksiz şekilde rom indirilecek kaynak hangisi ondan da emin olamadım. Ne yapacağımı bilemiyorum şuan. Telefonda antirollback koruma da mevcut, mevcut sürüm hangisi bilmiyorum ama MIUI 11'li bir şey olduğunu biliyorum.
Eğer mevcut durumu düzeltmek için yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. Eski bir telefon olduğunu bilsem de el atabilecek olanlar vardır diye umuyorum