Yardım Redmi Note 7 Rom Düşürme Rehberi Var mı?

Ustasız Usta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Resmi Note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Redmi
Telefon Modeli
Redmi
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar ürün son güncelleme ile aşırı yavaşladı ürünün garantisi geçen hafta bitti hiçbir yazılım vs atılmadı eski yazılımlara güvenli bir şekilde nasıl donebilirim? Anlatan videolu veya resimli bir kaynak var mı?

utkurei19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
25
Arkadaşlar ürün son güncelleme ile aşırı yavaşladı ürünün garantisi geçen hafta bitti hiçbir yazılım vs atılmadı eski yazılımlara güvenli bir şekilde nasıl donebilirim? Anlatan videolu veya resimli bir kaynak var mı?
XiaomiToolV2 programı ile telefonunuzu fastboot moduna alarak eski yazılımı yükleyebilirsiniz.
Diğer bir yöntem ise bootloader kilidini açıp recovery ile rom yüklemek. Bootloader kilidi nasıl açılır ?

Oyla:

Ustasız Usta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Resmi Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Maximum nekadar geri gidebiliriz?
Stock romda Anca Miui 11 e kadar dönüş yapabilirsiniz. Arb Kontrolü yapın ilk önce eğer Cihazınız Arb 4 ise (Muhtemelen öyledir) Fazla sürüm düşüremezsiniz Cihaz Brick olur Size tavsiyem custom Rom kurmanız çünkü orda Arb devre dışıdır. Miui 10 a bile dönebilirsiniz.

Oyla:

utkurei19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
25
Maximum nekadar geri gidebiliriz?
Bootloader kilidini açıp recovery yüklerseniz yukarıda Merdanov 'un belirttiği gibi custom rom yükleyebilirsiniz. Custom romda tek sınır diğer modderların cihazınızı ne kadar önemsediğidir. Bu durumda sizin cihazınızın kullanıcı sayısı fazla olduğu için yapılan rom sayıları da epeyce fazla. Aşağıda bıraktığım linkten romları inceleyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt