Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bukadar basit birweye gore konu acilmaz bende olsam otur arawdir derim ve burada olan insanlar forum uzmnalari ve ya forum kullananlari hickimsey borclu degiller cou insan icinden geldigi gibi yardim etmeye caliwiyor bir birlerine ve senin gibi insnlarda hemen konu acib bana yardm edecksin kafasinda oluyor ve bow bowuna forumu kirletiyor
sayin forum yetkilileri kewke bu guzelim ' Miui turkiye formu ' boyle olmasa yani her konu acan yetik olmadan konu paylawilmasa ben eskiden bazi forumlarda hep boyle gordum ve hic konu kirliligi olmazdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eger yazdiklarimi yanliw tarfdan bakdiysan beni-de bloke etnekde ozgursun
2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
Bu sebepten konu yeni yorumlara kapatılmıştır.Lütfen daha dikkatli olalım.