- Adım
- Yiğit
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 2
Evet konumuz Xiaomi Redmi Note 7 global 4/64 version cihaz formattan sonra tüm sistem guncellemelerini yapmama rağmen hâlâ pil kısmında olması gereken ayarlar sekmesi yok ve virüs taramasi eski tipte arayüzü var demek ki eski tip virüs taraması yapıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Normalde hint arkadaşınki gibi olması lazım ancak bende farklı.
Virüs taraması da PUBG Mobile'ı yüklerken ki gibiydi şu anda öyle değil eski tip nasıl guncellerim?
Ayarlardaki sistem uygulama guncelleyicideki her şeyi guncelledim.
Not: Formattan (sıfırlama) önce hint arkadaşinki gibiydi ancak şu anda öyle değil.
Üstelik telefonun şarjı %20'nin altına düşünce veren uyarının tipi eski vs üstelik saat uygulamasında saat ortada yaziyordu şu anda kenarda. Son bir şey daha uygulamalar bildirimlere erişimi izni istediğinde normalde uyarı verirdi gene veriyor ama tonu maviydi şu anda kırmızı. Bence sadece APK ile çözülecek bir şey değil komple arayüz güncellemek gerek.
Normalde hint arkadaşınki gibi olması lazım ancak bende farklı.
Virüs taraması da PUBG Mobile'ı yüklerken ki gibiydi şu anda öyle değil eski tip nasıl guncellerim?
Ayarlardaki sistem uygulama guncelleyicideki her şeyi guncelledim.
Not: Formattan (sıfırlama) önce hint arkadaşinki gibiydi ancak şu anda öyle değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üstelik telefonun şarjı %20'nin altına düşünce veren uyarının tipi eski vs üstelik saat uygulamasında saat ortada yaziyordu şu anda kenarda. Son bir şey daha uygulamalar bildirimlere erişimi izni istediğinde normalde uyarı verirdi gene veriyor ama tonu maviydi şu anda kırmızı. Bence sadece APK ile çözülecek bir şey değil komple arayüz güncellemek gerek.
Ekli dosyalar
-
Screenshot_2024-03-24-20-53-44-818_com.miui.global.packageinstaller.jpg16,9 KB · Görüntüleme: 82
-
images.jpeg24,7 KB · Görüntüleme: 13
-
Screenshot_2024-03-24-20-50-22-873_app.rvx.android.youtube.jpg100,7 KB · Görüntüleme: 12
-
Screenshot_2024-03-24-20-49-37-493_com.miui.securitycenter.jpg35,8 KB · Görüntüleme: 14