Çözüldü Redmi note 7 MIUI 11 güncellemesinden sonra görüşme esnasında ekran kapanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

unstop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
Merhaba arkadaşlar dün akşam ki guncellemeden sonra telefonu kulağıma götürdüğümde ekran kapanmıyor sorun neden olabilir guncellemeden önce böyle birşey yoktu

Kdrcnonr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadircan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Tercüman
Konular
1
Merhaba arkadaşlar dün akşam ki guncellemeden sonra telefonu kulağıma götürdüğümde ekran kapanmıyor sorun neden olabilir guncellemeden önce böyle birşey yoktu

Vallahi hocam sen yine iyi güncellemeyi almışsın. Daha bu forumda güncellemeyi alamayan binlerce insan var. Örn. Ben :(

O yüzden nasıl halledersin bilmiyorum.

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Hocam gelen arama ayrlarinda yakınlık sensörü ayarlı var. Bu ayar guncelleme den sora kapanmış olmasin? Bir kontrol edin isterseniz. Biz hala miui 11 e geçemedigimiz için kontrol edip bişey diyemiyorum. Belki miui 11 de kapali geliyordur ayar. Yada ayar zaten açiksa bir kez kapayıp tekrar açın. Cihazı baştan başlatıp oyle deneyin. Yine olmuyorsa yazilimsal bir sorundur guncelleme gelir illaki

svastec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ubeyd
Cihazım
Discovery
Konular
1
Bende sorun yok.

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Bende MIUI 11 geçtim hemde temiz sıfır kurulum yaptım yakınlık sensörü ayarlarına girmedim bile kontrol ettim benim çalışıyor aramalarda telefonu kulağıma yaklaştırdığımda ekran özellikleri otomatik kapanıyor hocam..

gokleydem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan DEMİR
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Bende temiz kurulum yaptım ve hiç bir problem ile karşılaşmadım şuan ana kadar

unstop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gelen arama ayrlarinda yakınlık sensörü ayarlı var. Bu ayar guncelleme den sora kapanmış olmasin? Bir kontrol edin isterseniz. Biz hala miui 11 e geçemedigimiz için kontrol edip bişey diyemiyorum. Belki miui 11 de kapali geliyordur ayar. Yada ayar zaten açiksa bir kez kapayıp tekrar açın. Cihazı baştan başlatıp oyle deneyin. Yine olmuyorsa yazilimsal bir sorundur guncelleme gelir illaki
Tam olarak nerede dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi sensör testine baktım fail oalrak hata veriyor bunun yazılımla alakası olabilir mi çünkü telefonu guncellemeden önce bir sorun yoktu bu şekilde

Son düzenleme:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Tam olarak nerede dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi sensör testine baktım fail oalrak hata veriyor bunun yazılımla alakası olabilir mi çünkü telefonu guncellemeden önce bir sorun yoktu bu şekilde
Yazılımı guncellemeden once bir sorun yoktu mesajiniza istinaden sensor bozuk olmamali diyorum. Evet fail diyor hata veriyor fakat guncelleme sorasi bozulmasi acayip bir raslanti olur. Eski sürüme donebiliyorsaniz dönüp birde oyle deneyin. Yine ayni ise sensör arizali demektir

unstop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımı guncellemeden once bir sorun yoktu mesajiniza istinaden sensor bozuk olmamali diyorum. Evet fail diyor hata veriyor fakat guncelleme sorasi bozulmasi acayip bir raslanti olur. Eski sürüme donebiliyorsaniz dönüp birde oyle deneyin. Yine ayni ise sensör arizali demektir
Aynen şuan çok pişmanım guncelledigim için daha cihaz 2 günlük deli olucam

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Kesinlikle cihazinda bir sorun yok. Garanti veriyorum. An itibariyle redmi note 7 cihazima miui 11 geldi. Normal yollarla yukledim. Kendi menusunden. Ve sensor kapanmiyor. Yazilimsal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt