Rom Redmi Note 7 Minovo Rom Andorid 9 Miui 10_5 9.9.3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Attention
It has come to our attention that the MIUI custom rom Minovo which demands illegitimate payment for code they stole from MIUI contains code used for phishing of their users personal data such as usernames, password and credit card details.

If you have installed Minovo, remove it immediatly, change your passwords and keep an eye on your bank account. If you have paid for it, try to get a refund. Please spread the news and draw the attention of other users of this rom on the matter.

Türkçesi;

MIUl'den çaldıkları kod için yasadışı ödeme talep eden MIUI özel rom Minovo'nun, kullanıcı adları, şifre ve kredi kartı bilgileri gibi kullanıcılarının kişisel verilerinin kimlik avı yapmak için kullanılan kodu içerdiği dikkatimizi çekmiştir. Minovo'yu kurduysanız, hemen kaldırın, parolalarınızı değiştirin ve banka hesabınızı kontrol edin. Parasını ödediyseniz, geri ödeme almaya çalışın. Lütfen haberleri yayınlayın ve bu rom'un diğer kullanıcılarının dikkatini konuya çekin.

Mümkünse romu silin ve bir daha yüklemeyiniz

Ekli dosyalar

• header22.png
    header22.png
    38,1 KB · Görüntüleme: 292
Moderatör tarafında düzenlendi:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Minovo , Xiaomi ürün yazılımının yerelleştirilmesine adanmış bazı akıllı telefon modellerinin yanı sıra, bunlara her türlü eklemenin resmi olmayan MIUI web sitesidir.
Ne Yaparız? Öncelikle, MIUI belleniminin Çince haftalık versiyonlarını birkaç dile çevirmeye, biraz desteklemesine (fonksiyonelliğini genişletmeye) ve mümkünse geliştiricilerin yaptığı hataları ve eksiklikleri gidermeye kararlıyız.
Hemen hemen tüm yamalar ve eklentiler, bellenimin işlevselliğini geliştirmeyi ve tamamlamayı amaçlayan kendi gelişmelerimizdir.

1. Arama yaparken maksimum parlaklık

2. Durum çubuğundaki renkli uygulama simgeleri

3. Kilit ekranında saat widget'inin değiştirilmesi (9.4.25 sürümüne kadar)
4. Gelişmiş ağ türü seçimi

5. Aranan abonenin fotoğrafı arttırıldı

6. Simgeler üzerinde bildirim sayaçları

7. Izgara masaüstü

8. Sistem uygulamalarını devre dışı bırakma becerisi

9. Uygulama Güncellemesi

10. Hava uygulaması

11. Kök, Güvenlik Uygulaması

12. Çağrı kayıt kalitesini seçin

13. Günlük duvar kağıdı

14. Uygulama Temaları

15. Zil sesleri ve bildirimler için ayrı ses seviyesi kontrolü

16. Ses şarjı bağlantısı

17. Genişletilmiş yeniden başlatma menüsü

18. MiSpace (ek masaüstü bilgisayarlar)

19. Zamanlayıcının değerinin seçimi, arama sırasında 2 SIM'i ve devre dışı bırakmayı seçer.

20. Panjurdaki ızgara anahtarları

21. Durum çubuğunda pil simgesinin görüntülenmesini etkinleştirin / devre dışı bırakın
* Minovo ROM u indirin ve dahili/SD Kart belleğe aktarın.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
* TWRP kurtarmasında, Wipe » Advanced Wipedüğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin.
* TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve Adım 1’de cihazınıza aktardığınız Minovo ROM Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve reboot edin.
Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler

**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
***Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterli
Eklenecek
Uygulamanın güncellenmiş sürümü
Bildirim Paneli
Soldaki menüye veya kilit ekranındaki kameraya geçme yeteneği sadece ekranın alt kısmı ile sınırlıdır.
Değiştirilen şarj etme ve hızlı şarj etme simgelerinin yanı sıra bildirim panelindeki parlaklık kontrol simgeleri
sistem
Sistem optimizasyonu
MINOVO
Yerelleştirme iyileştirme (ru, uk)

Not: Miui Sürümünden geçiş yapıcaksanız sadece twrp den Dalvik Art Cache/Cache/System wipe yapıp üzerine romu flashlayabilirsiniz.Geliştiricileri Haftalık OTA güncellemesi aldığını belirtiyor.

İndirme Linki:

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle,iyi forumlar..
Emeğinize elinize sağlık.Teşekkürler Hocam..

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
9.7.25 Güncelleme linki ve değişiklikleri konu başlığına eklendi.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle,iyi forumlar..

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Hocam.siz nasıl.buldunuz ? Denedinizmi?
Hocam önceki sürümü denedim,sadece görüşme yaparken sensör algılamıyordu.Onun için de forumda konusu var.Farklı bir sıkıntı yaşamadım,son sürümü denemedim ama belki düzelmiştir.Emin değilim.Şu an için en stabili eu beta onunda maalesef şarjı tatmin etmiyor.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt