MIUI 14 Redmi Note 7 (lavender) için XTBUI ROM

CanKuzen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
RN8
Konular
4
Merhabalar herkese.
Redmi Note 7 için port XTBUI romlarından XTBUI-V14.0.5.0-Lavender SLXTBXM veya üst portlarından zip olarak paylaşım yapabilecek arkadaşlar varsa çok seviniriz.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Merhabalar herkese.
Redmi Note 7 için port XTBUI romlarından XTBUI-V14.0.5.0-Lavender SLXTBXM veya üst portlarından zip olarak paylaşım yapabilecek arkadaşlar varsa çok seviniriz.
Çıkalı 3 sene olmuş hocam. Piyasadaki linkler hep ölmüş. Sadece ücretli bir platformda var

14.0.1.0 sürümünü buldum...

CanKuzen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
RN8
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çıkalı 3 sene olmuş hocam. Piyasadaki linkler hep ölmüş. Sadece ücretli bir platformda var

14.0.1.0 sürümünü buldum...
Çok teşekkür ederim emeğinize. Onu kullandım. Evet hepsi ücretli. Ben de üst versiyon çalışmaları bulamadım.

Gerek46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
Çok teşekkür ederim emeğinize. Onu kullandım. Evet hepsi ücretli. Ben de üst versiyon çalışmaları bulamadım.
Hocam bu xtbui rom ne oluyor, ilk defa duydum. Yukarıdaki arkadaşın verdiği xtbui sanırım Android 12 tabanlı miui 14. Kullandınız mı stabil mi?

CanKuzen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
RN8
Konular
4
Hocam bu xtbui rom ne oluyor, ilk defa duydum. Yukarıdaki arkadaşın verdiği xtbui sanırım Android 12 tabanlı miui 14. Kullandınız mı stabil mi?
Yeni girebildim kusura bakmayın. Evet Redmi Note7 de kullandım. Bazı yerlerde Modül ile TR yaptım. Genelde iyi. Ancak zamanla kasmalar başladı sanırım port ile ilgili. O sebeple üst versiyon port paylaşım araştırmasına girdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabii üst versiyonu ücretli doğal olarak kimse link vermek istemeyebilir

Gerek46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
Yeni girebildim kusura bakmayın. Evet Redmi Note7 de kullandım. Bazı yerlerde Modül ile TR yaptım. Genelde iyi. Ancak zamanla kasmalar başladı sanırım port ile ilgili. O sebeple üst versiyon port paylaşım araştırmasına girdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabii üst versiyonu ücretli doğal olarak kimse link vermek istemeyebilir
Teşekkürler hocam, şu an bende arrow os 13.1 yüklü. Arayüz uygulamalarda vs hiçbir sorun yok gayet hızlı, 2 aydır kullanıyorum. Ama bu aosp hızlı paneli bildirim paneli falan çok kötü, bütün romlarda hep Bi pürüzlülük var. Bundan dolayı miui tabanlı bir Roma geçecektim, bu xtbuiyi kullanacağım. Ben 14.0.3 versiyonunu buldum hocam. Şu an tek sorun eskiden s3-s2 zamanında recovery ile full backup alıyorduk sonra istediğimiz istediğimiz romları deniyorduk, beğenmezsek de tekrar o backupu geri yüklüyorduk. Şu an buda kalkmış galiba, recoveryler datayı kitliyor, şifre soruyor.

CanKuzen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
RN8
Konular
4
Teşekkürler hocam, şu an bende arrow os 13.1 yüklü. Arayüz uygulamalarda vs hiçbir sorun yok gayet hızlı, 2 aydır kullanıyorum. Ama bu aosp hızlı paneli bildirim paneli falan çok kötü, bütün romlarda hep Bi pürüzlülük var. Bundan dolayı miui tabanlı bir Roma geçecektim, bu xtbuiyi kullanacağım. Ben 14.0.3 versiyonunu buldum hocam. Şu an tek sorun eskiden s3-s2 zamanında recovery ile full backup alıyorduk sonra istediğimiz istediğimiz romları deniyorduk, beğenmezsek de tekrar o backupu geri yüklüyorduk. Şu an buda kalkmış galiba, recoveryler datayı kitliyor, şifre soruyor.
Cihaz nedir? 14.0.3 Redmi Note7 ise ben de denemek isterim. Hepsinden bıkınca şuanda RevOS 9.12.24 deyim yani cihazın çıkış tarihe yakına kadar düştüm. Pil harika da ben rahat durabilirmiyim bilmiyorum 🤭

Gerek46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7

Redmi note 7 4/128 hocam benim cihaz. Recoveryden full yedek alabilirsem deneyeceğim.

CanKuzen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
RN8
Konular
4
Ben de araştırmadayım 14.0.5 bulursam paylaşırım inşallah. Teşekkürler

CanKuzen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
RN8
Konular
4

Redmi note 7 4/128 hocam benim cihaz. Recoveryden full yedek alabilirsem deneyeceğim.

XTB UI | V14.0.5.0 | Standard | Redmi Note 7​

Ancak ben indiremedim

Üst Alt