Yardım Redmi Note 7 Kulaklık Sesi Aşırı Zayıf Geliyor

XiaomiAzerbaycan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Editör
Cihazım
Xiaomi Note 7
Meslek
Yazılımcı, Gelişim
Konular
38
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
en son sürüm
Telefon Modeli
redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar cihazım redmi note 7 sorunu ise yeni yarandı. Eskiden redmi airdotsuma bağlardım ve müzik dinleyince ses çok iyidi şimdi en son sese yükseltiyorum ama ses aşırı zayıf çıkıyor. Telefonu kulaklığa bağladığımda ses zayıf çıkıyor bağlantını kesince ses güzel çıkıyor telefonun kendisinde. Bu sorunun çözümü nedir? Airdots kulaklığımı başka redmi note 7 bağlandığımda ses mükemmel çıkıyor ama benimkinde zayıf

Erenarius

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
20
Merhaba arkadaşlar cihazım redmi note 7 sorunu ise yeni yarandı. Eskiden redmi airdotsuma bağlardım ve müzik dinleyince ses çok iyidi şimdi en son sese yükseltiyorum ama ses aşırı zayıf çıkıyor. Telefonu kulaklığa bağladığımda ses zayıf çıkıyor bağlantını kesince ses güzel çıkıyor telefonun kendisinde. Bu sorunun çözümü nedir? Airdots kulaklığımı başka redmi note 7 bağlandığımda ses mükemmel çıkıyor ama benimkinde zayıf
Jak girişi temiz mi acaba kir girmiş tam temas sağlamıyor olabilir başka çözüm varsa yazarım

Redmi 8A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

XiaomiAzerbaycan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Editör
Cihazım
Xiaomi Note 7
Meslek
Yazılımcı, Gelişim
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Jak girişi temiz mi acaba kir girmiş tam temas sağlamıyor olabilir başka çözüm varsa yazarım

Redmi 8A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba hocam kulaklık bletooth kulaklık telefona bağlıyorum takmalı değil

Oyla:
Üst Alt