Yardım redmi note 7 konum

vordach

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alper
Cihazım
mi4
Konular
1
Arkadaşlar merhaba konum erişimi isteyen uygulamarda erişime izin verdiğim zaman hep yüksek doğruluk seçeneği üzerinden aktif oluyor. Ben daha çok pil tasarrufunu kullanmak istiyorum. Pil tasaruffunu seçiyorum ama kapattığımda tekrar yüksek doğruluk gps üzerinden konum alıyor. Pek istemiyorum çünkü uzun süre açık kaldığında pilden baya tüketiyor. Daha önceden mi4 kullanıyordum ve orda konum kısayolu vardı. Bu telefonda da var mı? Ben baktım ama bulamadım? Ya da yapabileceğim başka bir ayar var mı?

umut1432

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
UMUT
Cihazım
REDMİ NOTE 7
Konular
0
Arkadaşlar merhaba konum erişimi isteyen uygulamarda erişime izin verdiğim zaman hep yüksek doğruluk seçeneği üzerinden aktif oluyor. Ben daha çok pil tasarrufunu kullanmak istiyorum. Pil tasaruffunu seçiyorum ama kapattığımda tekrar yüksek doğruluk gps üzerinden konum alıyor. Pek istemiyorum çünkü uzun süre açık kaldığında pilden baya tüketiyor. Daha önceden mi4 kullanıyordum ve orda konum kısayolu vardı. Bu telefonda da var mı? Ben baktım ama bulamadım? Ya da yapabileceğim başka bir ayar var mı?
Hocam rootluysaniz ve tasker var ise profil ile ayarlamaniz mumkun

Oyla:

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Merhaba.

GPS logosunun üzerine uzun süre basılı tutup, konum aktifken pil tasarrufunu seçin. Eğer istediğiniz ayarda kalamıyorsa, sistemi yeniden başlatıp tekrar deneyin. Eğer yine kalmazsa, yine güç tasarrufuna getirip bu sefer konumu komple kapatın sonra telefonu yeniden başlatın. Eşimin redmi note 7sinde de aynı sorun vardı bu şekilde düzeldi. Eğer düzelmezse güncelleme beklemeniz gerekiyor.

Kolay gelsin

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt