Sohbet Redmi Note 7 kılıf

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
75 TL bütçem var.. güzel kılıf önerilerinizi bekliyorum şeffaf olmasın ve tank gibi duranlar (kalın kılıf demiyorum) olmasın yeter
Aklımda spigen var fakat 6.09 TL kalıyor ekran koruyucu da almak istiyorum almışken. Fakat spigenden de vazgeçmek istemiyorum sizin önerileriniz neler?

senersell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersel
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Bence spigenden şaşma. Ben 7 8 aydır kullanıyorum. Biraz kaba duruyor ama sağlamlık önemli. Şuan fiyatı 59-60 lira alınabilir bence. Arada indirimler geliyor 49 liralara düşüyor, tabi beklersen.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence spigenden şaşma. Ben 7 8 aydır kullanıyorum. Biraz kaba duruyor ama sağlamlık önemli. Şuan fiyatı 59-60 lira alınabilir bence. Arada indirimler geliyor 49 liralara düşüyor, tabi beklersen.
Benim de görüşüm bu şekilde fakat ekran koruyucu da almak istiyorum bir yandan.. gerçi spigen alınca her tarafı korur bence ama o zaman spigen alır biraz bekleyip koruyucu alırım kullananlar yorum yapsa sizde varsa resim atabilirseniz sevinirim

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Gereksiz bir silikon parçasına o kadar para vermek benim görüşüm.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Sizin öneriniz varmı?
Hocam ben şeffaf kılıf kullanıyorum 4 köşeli bir kılıf almıştım 9 SE cihazıma 20 TL gibi bir fiyata gayet güzeldi kaymıyordu hemde köşeleri şişkin olduğu için telefonu ve kamerayı koruyordu.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben şeffaf kılıf kullanıyorum 4 köşeli bir kılıf almıştım 9 SE cihazıma 20 TL gibi bir fiyata gayet güzeldi kaymıyordu hemde köşeleri şişkin olduğu için telefonu ve kamerayı koruyordu.
Hocam bende öyle istiyordum ya sarardi mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi marka idi !?

Son düzenleme:
Üst Alt