Yardım Redmi Note 7 Kendiliğinden Kapanıp Açılıyor

thekingbro

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
T
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Merhaba, telefonu yeni aldım sayılır 5-6 aylık. Herhangi bir düşürme/çarpma/sıvı girişi olmadı. Tank kılıf ve koruyucu cam ile düzgün kullanıldı. Yazılımı etkileyecek herhangi bir program vs kurulmadı. Tanınmadık hiç bir program yok. Google play dışı apk kurulum dahi olmadı. Telefonun tüm yazılımları ve programları güncel. Dünden beri telefon bir anda kendini kapatıp yeniden açıyor ama bir süre açamıyor. Tam açılacakken yine kapatıyor, yine açıyor 5-6 kez bunu yaptıktan sonra on/off tuşuna uzun süre basılı tutuyorum anca öyle açılıyor. Bir süre sonra yine gidiyor. Ne yapmak lazım? Cevaplarınızı bekliyorum.

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam yazılım ile alakalı olduğunu düşünüyorsanız cihazı sıfırlayın. Ona ragmen degismiyorsa buna benzer bi olay mi 6x cihazımda başına gelmişti anakart ile alakali bir durum oluşmuş olabilir. Güvenilir bir yere gostermenizde fayda olur.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Kingrider

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kingrider
Cihazım
Redmi Note 7 64
Meslek
Tekniker Adayı
Konular
16
Cihazı formatlamayı deneyin eğer düzelmezse garantiye göndermenizi tavsiye ederim.

Oyla:

Alexs22

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Özkan
Cihazım
Redmi not 7
Konular
0
Merhaba arkadaşlar benimde retmi not 7 telefon um bir kaç gün oldu kendiliğinden kapanıp açılıyor acaba neden olur arkadaşlar daha önce yoktu

Oyla:

akyildiz03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Aynı sorun benim cihazımda da 2 sefer tekrar etti son 4 gün içinde galiba son gelen güncellemelerden olabilir diye düşünüyorum bu gün bı harf format atacağım inşallah duzelir

Oyla:

GencerBry

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 4X
Konular
29
rom değiştirin arkadaşlar romdan kaynaklanıyor...Özellikle eu rom-miroom-masix bu romlarda oluyor

Oyla:

Melih45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
bende de aynı durum oldu telefonu geçen sene haziran'da almıştım telefona rom vs hiçbir şey atılmadı halbu ki 3-4 gün önce oldu

Oyla:
Üst Alt