Yardım Redmi Note 7 İlk Kurulum Ve Öneriler

atheon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atheon
Cihazım
Redmi
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar . Hepsiburada üzerinden Redmi Note 7 64/4gb ram Türkiye garantili telefon aldım . İlk kurulum ve ayarlarda yapmam gereken şeyleri yazabilir misiniz ? Telefonun içinde güncelleme mevcutsa yapmalı mıyım ? Bir de yeni bir kulak içi kulaklık almak istiyorum. Xiaomi kulaklık kullananlar varsa öneri yapabilir mi (Almalımıyım / Alacaksam Model Önerisi) Teşekkürler

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Öncelikle hayırlı olsun. Bende daha eyni aldım alınca yapmanız gereken çok özel bir şey yok. sadece İpucu - Redmi Note 7 Hakkında Herşey [Mutlaka okuyun] bu konuya bir göz gezdirmeniz yeterli olur.
Açtığınızda 10.3.6 sürüm güncellemesi geliyor. Ben bu güncelemeyi yaptım BENDE SORUN OLMADI ama sorun yaşayanlarda varmış. Yapıp yapmamak size kalmış. Kulaklık için de bütçenizi belirtirseniz öneride bulunabilirim.

Oyla:

atheon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atheon
Cihazım
Redmi
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle hayırlı olsun. Bende daha eyni aldım alınca yapmanız gereken çok özel bir şey yok. sadece İpucu - Redmi Note 7 Hakkında Herşey [Mutlaka okuyun] bu konuya bir göz gezdirmeniz yeterli olur.
Açtığınızda 10.3.6 sürüm güncellemesi geliyor. Ben bu güncelemeyi yaptım BENDE SORUN OLMADI ama sorun yaşayanlarda varmış. Yapıp yapmamak size kalmış. Kulaklık için de bütçenizi belirtirseniz öneride bulunabilirim.

Teşekkürler . Bütçem max 100 olur galiba .

Oyla:

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Teşekkürler . Bütçem max 100 olur galiba .
Kulaıklık olarak da bunlara bakabilirsiniz o zmaan;
(kısa denemelerim oldu. Fena değil. Genel yorumlara göre de fiyatına göre alınabilir.

(uzun süre kullandım fiyatına göre çok iyi, malzemesi temiz. Sesi düzgün ama çok yüksek değil.)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aryıca bunu da öneririm. Kulaklıktır özellikle otobüs vb kullanıyorsanız çok çabuk kopabiliyorlar. Ses orta seviye olsun, yüksekliği idare etsin otobüsün, mahallenin gürültüsünü duyacağıma şarkı duyayım derseniz buna da bakın derim. En azından kopar vb ise üzülmezsiniz. Diğerlerinden bir tane alacağınıza bundan 3 tan alırsınız :)

Oyla:

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Kulaıklık olarak da bunlara bakabilirsiniz o zmaan;
(kısa denemelerim oldu. Fena değil. Genel yorumlara göre de fiyatına göre alınabilir.

(uzun süre kullandım fiyatına göre çok iyi, malzemesi temiz. Sesi düzgün ama çok yüksek değil.)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aryıca bunu da öneririm. Kulaklıktır özellikle otobüs vb kullanıyorsanız çok çabuk kopabiliyorlar. Ses orta seviye olsun, yüksekliği idare etsin otobüsün, mahallenin gürültüsünü duyacağıma şarkı duyayım derseniz buna da bakın derim. En azından kopar vb ise üzülmezsiniz. Diğerlerinden bir tane alacağınıza bundan 3 tan alırsınız :)

(Bunu da deneyebilirsiniz. Tam anlamıyla fiyat performans ürünüdür.)

Oyla:
Üst Alt