Soru Redmi note 7 için Rom önerisi

erenplt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eren
Cihazım
Resmi note 7
Konular
11
MIUI 12 Eu beta kullanıyorum fakat özelliştirmesi performansı mi room daki gib değil eu beta öncesi mi room kapanana kadar mi room kullanıyodum sonrasında eu beta geçtim mi room tarzı özelleştirmeli performans odaklı rom tavsiyeniz nelerdir

erenplt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eren
Cihazım
Resmi note 7
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
en güncel rn7 için güncelleme alan mıuı 12 olan hangi sürümü acaba bulamadımda link atabilir misiniz
Haftalik guncelleme alan eu beta suan 20.8.6 sürümü var; ama sana tavsiyem temiz kurulum yapip eu 12.0.1 kurman iki gun once betadan gectim
- pubg oynarken gameturbo WhatsApp girince ar sıra atiyordu. Sarj bi tik daha hızlı gidiyordu. Ve vowifi ile gorusme yaparken konusma kesiliyordu

erenplt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eren
Cihazım
Resmi note 7
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haftalik guncelleme alan eu beta suan 20.8.6 sürümü var; ama sana tavsiyem temiz kurulum yapip eu 12.0.1 kurman iki gun once betadan gectim
- pubg oynarken gameturbo WhatsApp girince ar sıra atiyordu. Sarj bi tik daha hızlı gidiyordu. Ve vowifi ile gorusme yaparken konusma kesiliyordu
eu beta 20.8.6 kullanıyorum ses sorunu var videolarda arabada orta seviye seste video çekerken videoda cızırtı takılma gibi bi ses oluyo o yüzden eudan vazgeçtim

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
eu beta 20.8.6 kullanıyorum ses sorunu var videolarda arabada orta seviye seste video çekerken videoda cızırtı takılma gibi bi ses oluyo o yüzden eudan vazgeçtim
Hocam eu beta en kullanisli olan 20.7.2 surumuydu o yuzden bende betadan ciktim

Üst Alt