- Adım
- Koray Karcı
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 1
Redmi Note 7 için şöyle pili iyi giden performanslı aosp ROM önerir misiniz?
Teşekkürler hocamHocam profilimden önce ki mesajlarıma ulaşabilirsiniz, bende daha yeni bu furyadan geçtim. 2. telefon olarak aktif olarak kullandığım ve sadece wildrift oynadığım RN7 de yaklaşık 5 tane AOSP 3-4 tane MIUI rom denedim şuan da MIUI 11 11.0.7 versiyona geçip Stormbreaker kernel ile aktif kullanıyorum dünden beri şu romları denedim;
Bliss rom 14 android 11
Lineage 17.1 android 10
evolation x android 11
sonra akabinde geri dönüş olarak MIUImix 12.0.2 geçtim, backup dosyası hata verince fırsat bu fırsat dedim MIUI 11 döndüm, memnunum. Bir kaç gün daha kullandıktan sonra batarya hakkında bir şey diyebilirim, 12 de yaklaşık 8 saat ekran süresi alıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önerim ise son sürüm Bliss olurdu
hocam bu android 11 e geçtiğimde geri android 10 düştüğümde telefon brick olmuyor muHocam profilimden önce ki mesajlarıma ulaşabilirsiniz, bende daha yeni bu furyadan geçtim. 2. telefon olarak aktif olarak kullandığım ve sadece wildrift oynadığım RN7 de yaklaşık 5 tane AOSP 3-4 tane MIUI rom denedim şuan da MIUI 11 11.0.7 versiyona geçip Stormbreaker kernel ile aktif kullanıyorum dünden beri şu romları denedim;
Bliss rom 14 android 11
Lineage 17.1 android 10
evolation x android 11
sonra akabinde geri dönüş olarak MIUImix 12.0.2 geçtim, backup dosyası hata verince fırsat bu fırsat dedim MIUI 11 döndüm, memnunum. Bir kaç gün daha kullandıktan sonra batarya hakkında bir şey diyebilirim, 12 de yaklaşık 8 saat ekran süresi alıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önerim ise son sürüm Bliss olurdu
Hayır düzgünce wipe attığınız sürece hiçbir sıkıntı olmazhocam bu android 11 e geçtiğimde geri android 10 düştüğümde telefon brick olmuyor mu
hocam mesela downgrade yaparken wipe daki hangilerini işaretlemeliyimwipe attığınız sürece hiçbir sıkıntı olmaz