Yardım Redmi note 7 hatasi

Necip113

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Necip
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
Note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Sürekli açılıp kapanıyor 15 dakika boyunca aynısını yaptı ve benim kullanimimdan dolayı mıdır yoksa telefon arızalı mi vede arama esnasında kulak sensörü net ve güzel şekilde çalışmıyor kulağımda iken açılıyor kafasına göre

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Sürekli açılıp kapanıyor 15 dakika boyunca aynısını yaptı ve benim kullanimimdan dolayı mıdır yoksa telefon arızalı mi vede arama esnasında kulak sensörü net ve güzel şekilde çalışmıyor kulağımda iken açılıyor kafasına göre
Sensörü kalibre etmeniz gerekiyor.
Cihazi alali ne kadar oldu ve bu sorunlar yeni mi basladi yoksa guncelleme ile mi

Oyla:

Necip113

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Necip
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sensörü kalibre etmeniz gerekiyor.
Cihazi alali ne kadar oldu ve bu sorunlar yeni mi basladi yoksa guncelleme ile mi
Güncelleme öncesi vardı kalibre nasıl yapılır bilmiyorum vede güncelleme öncesi yaptı güncelleme sonrası yani bugün yaşadım birde çok sık değil ama olunca baya uzun sürüyor kendine gelmesi bı sure sonra düzeliyor kendi kendine

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Güncelleme öncesi vardı kalibre nasıl yapılır bilmiyorum vede güncelleme öncesi yaptı güncelleme sonrası yani bugün yaşadım birde çok sık değil ama olunca baya uzun sürüyor kendine gelmesi bı sure sonra düzeliyor kendi kendine
Garantiye gönderin

Oyla:

Singe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
17
Ayarlarda telefon hakkında kısmından tüm özelliklere girin çekirdek sürümüne 5 kere dokunun ve 27. testi yani proximity sensor testini yapmayı deneyin.

Oyla:

Necip113

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Necip
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlarda telefon hakkında kısmından tüm özelliklere girin çekirdek sürümüne 5 kere dokunun ve 27. testi yani proximity sensor testini yapmayı deneyin.
Denicem ilk fırsatta umarım düzelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantiye gönderin
Yarin kapandığı için gidicem ama evofone için güzel yorumlar yok hep kotuluyorlar bilginiz varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmadı error verdi

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt